Hr. Direktør er historie. Nå blir det kombinert pizza- og kebabrestaurant i lokalene i Butikkhuset. Foto: Henrik Ihme
Hr. Direktør er historie. Nå blir det kombinert pizza- og kebabrestaurant i lokalene i Butikkhuset. Foto: Henrik Ihme

Nå skal det bli kombinert pizza— og kebabrestaurant i lokalene til den omstridte puben Hr. Direktør.

— Det blir ikke noe problem med støy fra oss. Vi skal ikke ha konserter eller høy musikk. Vi blir to, tre ansatte som ikke skal bråke, og stenge klokka 23, lover Ghassan Homme Sawa, innehaver av det som skal bli Campino pizzeria i Butikkhuset i Vennesla.

Hr. Direktør er historie. Nå blir det kombinert pizza- og kebabrestaurant i lokalene i Butikkhuset. Foto: Henrik Ihme

Ghassan Homme Sawa, som opprinnelig kommer fra Irak, har solgt seg ut av Happy Time AS i Dronningens gate i Kristiansand for å satse fullt i Vennesla.

Konflikt

Gårdeier Vidar Håverstad er glad for endelig å få fylt de ledige lokalene etter Hr. Direktør, som kastet inn håndkleet før sommeren. Inntektssvikt gjorde driften for vanskelig, og utestedet var i konstant konflikt om lydnivået med naboene ovenfor.

Les også :

Nylig trakk en restaurantkjede seg fra å signere leiekontrakt, etter at Håverstad måtte fortelle om støykonflikten.

— Jeg er veldig fornøyd nå, og det skal bli spennende å se hva den nye eieren kan få til, sier Håverstad.

Les også :

— Nå skal det gjøres noen små forandringer, og så kan det bli åpning i starten av oktober.

Øl og vin

Ghassan Homme Sawa har søkt om serverings- og skjenkebevilling, og søknaden ligger inne hos kommunen nå.

— Nå skal vi først se hvordan driften går, og om vi klarer oss uten å servere øl og vin. Eventuelt kan vi også bare selge alkohol på dagen, sier han, bevisst på at lydnivået bør begrenses på kveldstid.