Her er nattens hendelser:

**ARENDAL: Påkjørt rådyr

23.40:** Påkjørt rådyr ved Rykene, viltnemda er varslet.

**KRISTIANSAND: Tatt med narko

01.50:** En mann innbringes fra Hannevika, da han var i besittelse av narkotika.

**ARENDAL: Bilbrann

02.13:** Melding om brann i bil i Moldveien. Brannvesen og politi rykker ut. Brannen blir slukket, uten fare for spredning. Brannårsaken er ukjent, og politiet oppretter sak.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i Sørlandsparken

03.58:** Melding om innbrudd bedriften Tess i Barstølveien i Sørlandsparken. Politiet drar til åstedet for å undersøke. — Vi er foreløpig usikre på om det har vært et innbrudd, og eierne har ikke vært der ennå, opplyser operasjonsleder Eyvind Formo like før 07.30. Jan Nesland ved Randesund politistasjon opplyser senere at det var tegn til at døra var brutt opp, men at ingenting var tatt fra lokalet.

**KRISTIANSAND: Stjal bagasje fra toget

04.05:** En mann går ombord i toget på Jernbanestasjonen og stjeler andres bagasje. Han stikker så av, men blir pågrepet, og kjøres i arresten.

**KVINESDAL: Knust glass i veien på E 39

09.03:** Et vogntog har mistet deler av lasten i veibanen på Fedafjorden bru. Det skal ligge knust glass på bakken, og politiet er på stedet. Skal være snakk om mye glass, og feiebil er på vei, melder operasjonssentralen klokka 09.10. **FLEKKEFJORD: Bil mistet hjul på E 39

09.45:** En bil har mistet et hjul i vestgående løp like øst for avkjørselen til Flekkefjord på E 39. Bergingsbil er på vei. Klokka 10.15 melder politiet at trafikken går som normalt på stedet.

**SØGNE: Tyveri fra uthus

10.07:** Melding om tyveri fra uthus. Diverse redskaper er tatt, blant annet et par motorsager. Forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Ukjent gummibåt

11.07:** En liten 8 fots gummibåt med 4 hk Silva påhengsmotor ligger ved en privat brygge i Salbustadveien. Eier er ukjent.

**SØGNE: Innbrudd i garasje

11.43:** Melding om innbrudd/tyveri fra garasjeanlegg. Politiet undersøker stedet.

**ARENDAL: Fant hund

12.05:** En hund har blitt funnet, mulig av rasen jamthund. Hunden er tatt med til veterninær av finneren, da den virket dårlig. Politiet ønsker kontakt med eier.

**ARENDAL: Stjal fra handlevogn

14.53:** En mobiltelefon og kontanter blir meldt stjålet. Tyven tok tingene fra ei handlevogn på Harebakken senter i Arendal. Forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

15.38:** En huseier melder om grovt tyveri og innbrudd. En patrulje rykker ut til stedet. Det viser seg at blant annet datautstyr er stjålet.

**SONGDALEN: Trafikkuhell på E 39

19.33:** Les egen sak.

**MARNARDAL: Sperret inne full sjåfør

20.22:** Klokken 20.22 pågrep politiet en bilist, etter mistanke om promillekjøring. Vedkommende hadde kjørt til en adresse, der folk på stedet sperret bilen inne og tok nøklene fra sjåføren. Sjåføren måtte fredag kveld avgi blodprøve.