MANDAL: — Vi fikk meldingen om knivstikkingen klokken 03.00 i natt, opplyser operasjonsleder Ove Austenaa ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Politiet fikk da melding om at tre personer skulle være knivstukket i en privat bolig i nærheten av Kirkheitunnelen i Mandal.

— Det ble umiddelbart sendt en ambulanse til stedet, som fraktet de tre til legevakta i Mandal, sier Austenaa.

Der ble de behandlet for stikksår.

Lettere skader

Under behandlingen på legevakta ble det konstatert at de tre, som er alle er 20 år og fra Mandalsområdet, slapp fra knivstikkingen med kun lettere skader.

— Så langt jeg kjenner til, så skal den ene ha blitt påført stikk i låret, mens de to andre skal ha blitt stukket i armen, opplyser stasjonssjef ved Mandal politistasjon, Nils Olaf Holbek.

Han karakteriserer hendelsen som meget alvorlig.

— Det er viljen til å bruke kniv på denne måten som gjør at vi mener dette er alvorlig.

Ble stukket med en skarp gjenstand

Politiet kan ennå ikke fastslå at de tre mennene ble stukket med en kniv.

— Vi kan ikke si det med sikkerhet. Det er blitt benyttet en skarp gjenstand og vi antar at alle er blitt stukket med kniv, opplyser Austenaa.

Den mistenkte, en 20 år gammel mann fra Mandal vil måtte forklare seg om forholdet i dag. Politiet kjenner foreløpig ikke til hva som skal være foranledningen til knivstikkingen.

Sitter i avhør

  • Vi kjenner veldig lite til det. Mistenkte sitter i avhør nå, og vi er ikke kommet igang med vitneavhør ennå, opplyser Holbek til fvn.no.

Den antatte gjerningsmannen og de tre ofrene skal ha kjent hverandre.