STAVANGER: — Jeg ville lyve hvis jeg sa at jeg ikke ville ha pengene, men jeg så ingen mulighet til å ta imot en så stor sum i så små sedler, fortalte sandnesmannen.

Han forklarte at han traff David Toska en uke etter ranet, i skogen ved Tennisland. Toska var da i dårlig forfatning og snakket om å melde seg. Sandnesmannen fortalte at Toska hadde behov for å prate om saken, og at de spaserte timesvis i skogen.

Under samtalen ble sandnesmannen tilbudt 1,25 millioner kroner for hans tjenester i forbindelse med ranet. Sandnesmannen ville ikke ta imot et så stort beløp fordi han ikke så noen mulighet til å få gjemt unna et så stort beløp. Toska tilbød han da en tilsvarende mengde i anabole steroider.

— Jeg ble helt vippet av pinnen. Steroider for et slikt beløp ville jo fyllt opp hele kjelleren, forklarte sandnesmannen.

Da Toska og sandnesmannen skiller lag etter samtalen får sandnesmannen beskjed om at hvis det er noe han trenger, hjelp eller penger, så skulle han dra til Oslo og kontakte en person i en butikk der.