**GRIMSTAD: Stjal pc

02.36** Tyver tok seg inn i FMU-bygget på Fjære, og stjal med seg en datamaskin. Tyvene kom seg inn i bygget ved å knuse et vindu.

**KRISTIANSAND: Ble truet

03.30** Politiet måtte rykke ut til Veste Strandgate etter meldinger om at en person ble truet med juling. Gjerningspersonen hadde stukket fra stedet da politiet kom frem.

**RISØR: Innbrudd i tre båter

05.02** Tre fiskebåter ble i løpet av natt til onsdag brutt opp. Det er foreløpig uklart hva som er stjålet.

**LYNGDAL: Innbrudd på lager

07.50** Bedriften Sønnico på Rom i Lyngdal fikk besøk av uønskede gjester i løpet av natten. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet.

**HÆGEBOSTAD: Bil forlatt på gård

08.00** En gårdeier skjønte lite da han onsdag morgen fant en blågrå Saab 900 hensatt på eiendommen. Bilen er uregistrert, og ingen papirer i bilen kunne forklare hvem som er eieren. Politiet undersøker onsdag om bilen kan være stjålet.

KRISTIANSAND: Vill ferd fra bensinregninga

**KRISTIANSAND: Stjal penger fra betjeningen

21.55** En ansatt ved Rio Pizza fikk onsdag kveld frastjålet jobb-lommeboka. Politiet har et visst signalement av gjerningspersonen.

ARENDAL: 200.000-kroners skjærgårdsjeep stjålet I tidsrommet fra tirsdag 5. til tirsdag 12. september har tyver stukket av med en åpen skjærgårdsjeep av merket Rio 550 sport fra en brygge på Hisøy. Båten var lenket fast med kjetting og lås til brygga, men også dette var forsvunnet. Båten hadde også en Mercury-motor med 115 hestekrefter, og båten har en verdi av rundt 200.000 kroner.