HÅNDBALLKristiansand93-modellene fra Søgne er ubeseiret i regionserien de to siste sesongene, og har ifølge trenerduoen Frants Haugstad og Daniel Andersen også vunnet de åtte siste turneringene de har deltatt i.I går ble AK 28 banket 12-5 i finalen Gimletrolls storturnering. Alle gode ting er tre for blåtrøyene. — Nå blir det nachspiel, fleiper Signe Hoverak på spørsmål om hvordan de lokale cupmesterne har tenkt å feire seieren. FEIRET MED PIZZA.

Om det ikke ble til langt på natt for niendeklassingene fra Tangvall og Tinntjønn skole, samlet jentene og støtteapparatet seg til en felles pizzafeiring i Søgne. - Hvor artig var det å vinne Expertfestivalen for tredje gang på rad?- Det er artigere å slå ett godt Oslo-lag enn ti her fra distriktet, mener Andrea Nordbø og blir møtt med enkelte protester.- Så denne seieren betyr ikke så mye?- Joooooo! Det er selvfølgelig alltid gøy å vinne, brøler hele laget i garderoben. - EN HYGGELIG VANE.

Frants Haugstad roser laget for strålende innsats.- Å vinne her begynner å bli en vane, en hyggelig vane, sier treneren med et stort glis. Det ligger visstnok mye slit bak prestasjonene.- Dette er en skikkelig treningsvillig gjeng. Noen spillere har ringt meg og spurt om vi kan ha ekstratrening på søndager. Det sier en god del. Utover talent er det 90 prosent hardt arbeid. SJU STRAKE SEIRER.

Søgnes 14-lag vant alle sine i alt sju kamper fordelt på lørdag og søndag. Allerede klokken 07.50 i går var de i aksjon i Gimlehallen. Noen synes det var i tidligste laget å stå opp klokken seks på en søndag. Deretter dro laget tilbake til Søgne og spiste felles frokost. Etter en time med godt brød og eggerøre, bar det tilbake til Kristiansand. Litt over klokken 16 ble en lang turneringshelg avsluttet med stil. PS! Se resultater www.gimletroll.noTekst: Frode Lindblomfrode.lindblom@fvn.no - 38 11 32 25