**KRISTIANSAND: Kjørte vinglete, tatt for promillekjøring

00.53** Politiet fikk melding fra en bilist om at bilføreren foran hadde problemer med å holde seg på veien. Bilen ble stoppet på Møllevannsveien, og den 43 år gamle mannlige bilføreren fra Kristiansand ble tatt med til sykehuset for utvidet blodprøve, mistenkt for promillekjøring.

KRISTIANSAND: Kvinne reddet seg selv og barn fra brann

**FROLAND: Stjal våpen fra tom leilighet

05.00** Alarmen gikk i en leilighet i Nesbakken der eieren ikke var hjemme. Sikkerhetsselskapet ringte eieren, som reiste til leiligheten sin. Da han kom hjem, oppdaget han at noen private våpen var stjålet. Ifølge operasjonsleder Toralf Jørgensen i Agder politidistrikt er det en grovkalibret pistol, en dobbel hagle, en 22-konkurransepistol og en 22-rifle samt ammunisjon som er borte.

— Det er ikke uvanlig eller ulovlig at folk har slike våpen hjemme. Dette er en sak vi arbeider intensivt med siden det er våpen på avveie, sier Jørgensen til fvn.no.

Politiet har foreløpig ingen spor etter tyvene, men skal foreta grundigere åstedsundersøkelse i løpet av mandag.

RISØR: Stjal stereoanlegg fra bil

I løpet av helgen har innbruddstyver tatt seg inn i en bil som stod langs E18 ved Vinterkjerr og stjålet et stereoanlegg.

**BIRKENES: Stjal pc-er fra Oasen

08.40** Tre pc-er er i løpet av helga stjålet fra ei brakke som tilhører Oasen skole. Tyvene har tatt seg inn gjennom et vindu.