KRISTIANSAND: Ved halv fem-tiden fikk politiet melding om tagging på både hus og bil i Frydenlunds vei. På bilen er det tatt panser og venstre forskjerm. Begge sider av inngangsdøra til huset har også fått samme behandling. Det er uklart hva som er skrevet, men politiet har skrevet rapport og forholdet vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Hytte-innbrudd

18.02 - I Bergstøveien på Flekkerøya er det meldt om et nnbrudd i et sommerhus. Tyvene har kommet seg inn ved å knuse et vindu på kjøkkenet. Det er uklart hva som er stjålet.

**GRIMSTAD: Båt stjålet

20.32 -** Det er meldt stjålet en båt fra båthavna i Fevik i Grimstad. Båten er en ny Sandstø 14 med blått skrog og en Evinrude 40 HK påhengsmotor. Politiet undersøker nå om båten kan settes i forbindelse med funn av en annen båt.

**GRIMSTAD: Biltyveri

20:57 -** I løpet av natten ble en rød Chevrolet Tahoe med kjennemerke KF 84111 stjålet fra Gamle Kirkevei.

GRIMSTAD: Tyveri

21:41 - Ved Judehavskleiva i Grimstad ble det oppdaget tyveri fra et bolighus. Eieren av huset våknet og oppdaget at tyver hadde vært på ferde, og dette vil bli anmeldt mandag morgen. Det er ikke brakt på det rene hva tyvene har fått med seg.

ARENDAL: Bilinnbrudd på Hove Camping

22:57 - Freidige tyver har knust vinduet til en blå Ford Ranger XLT, parkert på Hove Camping. Det er blitt stjålet en mobiltelefon og en dameveske som blant annet inneholdt et minibankkort.