Syklist påkjørt

FARSUND: Moped-krasj

14.00: Ei 16 år gammel jente pådrar seg sårskader på begge knær da hun kjører mopeden inn i bakenden på en personbil. Uhellet fant sted i Havneveien på Brohaug i Farsund.

**GRIMSTAD: Innbrudd i bedrift

14.30:** Politiet får melding om innbrudd på Gamle Doktor Berg i Jyskestredet i Grimstad. Det er blitt stjålet noen maritime antikviteter, og tyveriet har funnet sted i løpet av helga. Forholdet vil bli anmeldt, opplyser operasjonsleder Bård Austad i Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Forsøk på biltyveri

15.30:** På Auto Sør i Barstølveien overrasker en av de ansatte en person inne i en av utstillingsbilene utenfor butikken. Vedkommende ble hentet av en patrulje og satt i arrest.

**LYNGDAL: Moped-uhell

17.30:** Også i Lyngdal var ei 16 år gammel uheldig da mopeden hun kjørte braste inn i en personbil bakfra. Jenta ble undersøkt på legevakten for en skade i det ene kneet.

TVEDESTRAND: Kjørte på rådyr En 16 år gammel mopedist, denne gang en gutt, kjørte på et rådyr på Riksvei 122 ved Staubø. Dyret ble skadet og viltnemnda ble varslet. Gutten, som kommer fra Porsgrunn, ble kjørt til Sørlandet sykehus i Arendal med mulig kragebeinsbrudd.

Hardt skadet i motorsykkelulykke