GRIMSTAD: Beruset 16-åring laget kvalm på Skral Festival

23.53: Jenta laget kvalm på Skral Festival, og politiet måtte dra for å hente henne. Den 16 år gamle jenta var svært beruset. Politiet kontakter foreldrene hennes, som kjører henne hjem.

ARENDAL: Mann påkjørt

01.12: En 22 år gammel mann ringer inn til politiet og hevder han er blitt påkjørt av en bil ved Nedre Tyholmsvei. Politiet får oppgitt registreringsnummeret på bilen og føreren er anmeldt. Saken er under etterforskning.

LYNGDAL: Sykkelulykke

01.46: Politiet får melding om et sykkelvelt ved krysset til Hamrevegen. En mann har kantret utfor en murvegg, og blir kjørt til sykehuset. Syklisten er ikke alvorlig skadet.

ARENDAL: Promillekjører tatt

00.35: Politiet tar en mann for promillekjøring med båt i Havnebassenget i Arendal.

02.13: Politiet tok nok en mann for promillekjøring i båt i Havnebassenget.

Mennene som ble tatt i promillekjøring er 28 og 39 år gamle.

LILLESAND: Gjest banket dørvakt

02.30: En dørvakt ble slått av en 32 år gammel mann fra Lillesand. Mannen er anmeldt.

GRIMSTAD: Pirattaxi

02.31: Politiet blir tipset om en kar som kjører pirattaxi ved studentboligene på Groos. Politiet får oppgitt navn på sjåføren, og vedkommende er nå under etterforskning.

KRISTIANSAND: Tyveri i musikkforretning

02.50: Det blir meldt om tyveri i Påhlmann musikk i Dronningensgate. Tyven har knust et vindu, og et vitne så tyven løpe vekk med en gitar. Gjerningsmannen er fortsatt på fri fot.

SONGDALEN: Promillekjørering

02.53: Politiet får melding om at en bil på E 39 ved Mjåvann har kjørt inn i autovernet. Bileier og bilfører måtte begge avgi blodprøve. De involverte er to 21år gamle menn fra Kristiansand.

MANDAL: To menn sendt i drukkenskapsarrest

03.15: En 23 år gammel mann fra Lindesnes, og en 24 åring, blir tatt for å stjele en livredningsbøye på Bryggegata. Begge mennene er beruset og blir irettesatt av politiet. Livredningsbøyen blir hengt tilbake på plass og politiet forlater stedet. Like etter stjeler mennene livredningsbøyen nok en gang. Også denne gangen blir de tatt for stjeling. De lager kvalm når politiet kommer og dermed må begge overnatte i drukkenskapsarrest.

ARENDAL: Pirattaxi

03.30: Politiet får tips om at en litauisk registrert bil driver med pirattaxi-virksomhet. Når politiet kommer blir handelen avbrutt. Politiet sjekker bilen, og de to litauiske borgerne nekter for å drive pirattaxi. Mennene var 27 og 30 år gamle.