LINDESNES/FARSUND: Båt med motorstopp måtte slepes til Farsund

**LYNGDAL: Oppdaget uvedkommende på Berge ungdomsskole

23.56** Natteravner i Lyngdal oppdaget at noen gikk fra rom til rom og lyste med lommelykt på skolen. Rektor kom til skolen, men kunne ikke se at noe var stjålet. Personene hadde antakelig tatt seg inn gjennom en takluke.

**KRISTIANSAND: Stjal fra baren på Vinkjelleren

01.20** Det ble meldt om slåssing og stjeling fra baren på Vinkjelleren. En 19 år gammel kristiansandsmann ble pågrepet, mistenkt for tyveriet. En 21 år gammel mann fra Kristiansand ble bortvist fra stedet, men kom senere tilbake. Dermed ble han også satt i arresten.

**ARENDAL: Nektet å gå fra Barbeque

01.36** En 37 år gammel mann fra Arendal nektet å forlate stedet, og ble innbragt av politiet for fyll. Mannen hadde også ett gram hasj på seg.

**TVEDESTRAND: Burnet foran politipatrulje

01.10** En 23 år gammel mann fra Arendal er anmeldt etter uvettig kjøring. En politipatrulje stod utenfor lensmannskontoret i Tvedestrand og pratet, da en Chevrolet kom inn på plassen ved butikken like ved siden av. Bilen holdt høy fart og kjørte flere runder på plassen slik at det ble spor i asfalten. Politiet kjørte etter bilen, og fikk stoppet den. 23-åringen som kjørte erkjente at han hadde kjørt uvettig.

**ARENDAL/TVEDESTRAND: Fant promillekjører i senga

01.56** En bilist ble mistenkt for promillekjøring mellom Arendal og Tvedestrand. Politiet fant mannen beruset i sin egen seng i Arendal litt etterpå. Mannen ble tatt med til legevakt for blodprøve. Den 46 år gamle mannen ble anmeldt.

KVINESDAL: Bil havnet på taket

**SONGDALEN: Stjal firehjuling fra Finsland

06.49** En uregistrert, sølvgrå Yamaha Grizzly firehjuling er stjålet fra Spikkeland i løpet av natta.

**SØGNE: Stjal båtmotor

09.32** En Daihatsu båtmotor er stjålet fra Tyvika på Langenes.

BYGLAND: Stjal båtmotor En 15 hesters Marina påhengsmotor er stjålet fra en båt som lå på Byglandsfjord ved skolen. Det var tegn til at tyvene også hadde forsøkt å stjele båten, men dette hadde de antakelig ikke klart.

**LYNGDAL: Tyveri i hytte

10.52** En hytteeier som kom til hytta si på Flatstad fredag kveld, oppdaget at det hadde vært innbrudd der. En kompressor, kappesag, flere boremaskiner samt annet verktøy var stjålet.

FROLAND: Krattbrann på Svenes

LINDESNES: Kvinner skadet i arbeidsulykke på Nycomed

KRISTIANSAND: Så blotter i Jegersberg

GRIMSTAD: Stjal Volvo

I løpet av natta har en turkis Volvo 142 med registreringsnummer PC 33570 blitt stjålet fra parkeringshuset ved kulturhuset i Grimstad.

GRIMSTAD: Frontkollisjon ved Molland

KRISTIANSAND: Bil i fjellet på Søm

KRISTIANSAND: Guttegjeng brøt seg inn i båt og barnehage

KRISTIANSAND: Kjørte i fjellveggen på E39