KVINESDAL: Kjørte av veien

MANDAL: Kjørte uten førerkort

23.30: En mann i begynnelsen av 20-årene ble tatt uten førerkort i Marnaveien. Samme mann ble forrige helg tatt for promillekjøring, og fikk da førerkortet beslaglagt.

**FROLAND: Stjal diesel

00.20:** Et par unge menn ble observert idet de stjal drivstoff fra parkerte arbeidsbiler på Messel. Drivstofftyvene stakk fra stedet i en pickup.

**FEVIK: Tatt med promille

00.40:** En kar i midten av 40-årene fra Fevik ble stoppet i Vestre Strømsbuvei. Mannnen avga positiv utåndingsprøve, og har innrømmet å ha drukket. Politiet beslagla deretter førerkortet.

**GRIMSTAD: Hindret politiet

01.00:** To festivaldeltakere på Skralfestivalen ble innbragt av politiet etter at de blandet seg opp i politiets arbeid.

**FEVIK: Mistanke om promille

03.00:** En kar i midten av 30-årene krasjet Mercedesen sin i en strømstolpe i Sømsveien. Mannen stakk fra stedet, men ble funnet av politiet en halvtime senere. Han ble deretter tatt med til legevakten for en blodprøve. Agder Energi tok seg av skadene på strømstolpen.

VANSE: Kjørte i låvevegg

**KRISTIANSAND: Tatt med promille

05.45:** En kar i midten av 40-årene blåste positivt på en utåndingsprøve under en rutinekontroll ved Samsen i Vesterveien. Mannen ble tatt med til legevakten for blodprøve.

KRISTIANSAND: Krasjet i Baneheitunnelen