**MANDAL: Sykkeltyv

03.14** En person syklet rundt på en stjålet sykkel i Mandal. Politiet stanset vedkommende på mistanke.

**ØVREBØ: Automatinnbrudd

03.57** Det ble meldt om innbrudd på en butikk på Skarpengland, Øvrebø, natt til tirsdag. Melder var ikke helt sikker på om han så et innbrudd. En patrulje kom til stedet, og fant at tyvene hadde brutt opp tre automater. De var nok blitt skremt i sitt ærend.

**ARENDAL: Førerkortløs bilist

05.45** Etter mistenkelig kjøring ble en bil vinket inn i Arendal i morgentimene, og det viste seg at bilføreren kjørte uten førerkort. Mannen er 37 år, og fra Arendalsområdet.

KRISTIANSAND: Tre skadet i bilulykke

**HÆGELAND: Innbrudd i hytte

14.40:** En hytteeier meldte fra om et innbrudd i hytta på Hægeland. Innbruddet skal ha funnet sted i midten av juli, men av uvisse grunner valgte vedkommende å anmeldte saken først nå. — Det er antageligvis av forsikringsårsaker at innbruddet er meldt. Sjansen for at vi skal finne frem til gjerningspersonene nå er vel som å finne nåla i høystakken, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen ved Agder politidistrikt. Tyvene skal ha tatt med seg fire propantanker og en varmepumpe.

**EVJE OG HORNNES: Avskiltet moped

15.30:** En politipatrulje stoppet en moped som kjørte mistenkelig fort. Det viste seg at mopeden var ombygd, og den ble tatt med av politiet for testing. Føreren, en 16 år gammel gutt fra Vennesla, vil bli anmeldt for ulovlig kjøring.