KRISTIANSAND: Kvinnen har blant annet terrorisert den 15 år yngre ekskjæresten via SMS og MMS-meldinger, i tillegg til å ha gått fysisk til angrep på han, skriver VG.

Motivet for oppførselsen skal være sjalusi.

Etter at forholdet til mannen gikk over styr i mai 2006, fikk han en ny kjæreste etter kort tid. Dette fikk begeret til å flyte over for Kristiansands-kvinnen, som brukte drastiske metoder for å hindre han i å ha kontakt med andre kvinner. Hun begynte å terrorisere ekskjæresten med MMS og SMS-meldinger. Enkelte av meldingene var så truende at mannen til slutt valgte å kontakte politiet for å sette en stopper for henvendelsene.

— Du skal tas

I en av meldingene står det blant annet: "NN har også fått melding. Vi får se hvem som får neste. Du har tatt. Brukt meg også. Du skal tas. Og det er noen med meg."

Kvinnen sendte opptil 20 meldinger av denne typen hver dag i en periode.

Den 29 år gamle mannen tok vare på meldingene i tilfelle det skulle bli en rettssak. Han vil ikke at kvinnen skal straffes, men krever at hun overholder besøksforbudet.

Klorte han i ansiktet

I tillegg til meldings-terroren skal kvinnen ha gått til angrep på ekskjæresten en gang de møttes på en bar i byen. Mannen har forklart at hun klorte han i ansiktet og gav han streng beskjed om at hvis ikke hun kunne få han, så skulle ingen ha han.

Til VG forteller Kristiansands-kvinnen at hun føler seg stemplet som kriminell.

— Han var en liten gutt som var redd for det jeg sa. Vi hadde et mellomværende, men det var han ikke interessert i å ordne opp i. Jeg føler meg stemplet som kriminell bare for å ha sendt noen meldinger for å ordne opp mellom oss, men greit; Jeg skal ikke gjøre det mer, uttaler hun til VG.