ARENDAL: — Foreløpig konsentrerer vi oss om Harebakken. Men går ikke det så vurderer vi å gjøre det i nærheten av Dyreparken. Da blir det i tilfelle også et kjøpesenter der, sier Ottersland til Agderposten.

Badelandet ved Harebakken er tenkt å bli landets største badeland, men har møtt kraftig motbør fra naboer som ikke vil selge husene sine. Politikerne sier at det ikke blir noe av planene om ikke naboene selger frivillig.

Gir ikke opp drømmen

  • Synd for byen, sier Ottersland til avisen.

Han har nemlig ikke tenkt å gi opp drømmen om et stort badeland. Får han det ikke til i Aust-Agder tar han planene med seg til Vest-Agder.

— Vil ikke politikeren være med, kjøper jeg 100 mål ved Dyreparken og bygger badeland der, sier Ottersland til Arendal Tidende.

Får ikke en krone

Han mener politikerne bør forstå viktigheten av drømmen hans, gjør de ikke det satser han et annet sted, og det vil i hvert fall ikke bli i Arendal.

— Kommunen eller andre som tenker å bygge et annet sted i Arendal får i alle fall ikke en krone av meg. Det skal være sikkert, understreker han overfor avisen.

- Ser bare problemer

Han er tydelig irritert over politikerne i Arendal.

— De ser bare problemer i stedet for muligheter, sier Ottersland til Agderposten.

Har truet før

Det er ikke første gang Ottersland truer med å flytte store prosjekter ut av Arendal dersom han ikke får ting slik han vil. Da han hadde problemer med utvidelsen av Harebakken senter for tre år siden sa han følgende:

— Politikerne kan bare tore å si nei til dette. Da vil det være det samme som å si at vi kan ta med oss arbeidsplassene og flytte til et annet sted.

Også da debatten rundt utbyggingen av Tyholmen Hotell pågikk for fire år siden truet han kommunene. Den gang turet han med å stanse alle investeringer. Så gjenstår det å se om Ottersland får det som han vil.