**BYKLE: Savnet mann funnet i god behold

06.15:** Venner meldte mannen savnet klokken 20.25 fredag kveld, etter at turkameraten ikke var kommet fram etter en kanotur. Torsdag kveld hadde de tre vennene dratt på kanotur, og meningen var at mannen skulle komme dagen etter.

Ifølge Agderposten dro vennene tilbake til utgangspunktet på fredagen, for å se om mannen hadde etterlatt seg noen spor. Der fant de bilen hans, men både mannen og kanoen var borte. Vennene meldte ifra til politiet da de ikke klarete å finne han.

— Klokken 06.15 fant Hovden fjellfly mannen i god behold. 41-åringen hadde tatt seg inn i en hytte ved Store Urevann i Bykle siden han ikke hadde klart å padle i det dårlige været, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Børge Steinsland, til fvn.no.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Bjarne Johansen Bil-Demontering A/S

00.12:** En vekter hos Bjarne Johansen på Dalane kontaktet politiet og fortalte at han hadde truffet på en mann, som gikk innenfor gjerdet. Mannen ble seinere kjørt i arresten av politiet. Han er mistenkt for å ha stjålet en bil som stod på stedet. Bilen var blitt meldt stjålet av eier i løpet av natten. Mannen er en 30 år gammel asylsøker. Han vil bli avhørt av politiet. Ingenting skal ha blitt stjålet eller skadet hos Bjarne Johansen.

**GRIMSTAD: Kjørte tulling

00.57:** En fotpatrulje i Grimstad sentrum fikk øye på to joller som kjørte tulling ved gjestehavna. Politiet stod klar til å ta i mot dem så fort de la til kai. Da måtte alle tre blåse alkotest. Den ene av personene ble dimittert, mens 27-åringen fra Grimstad og hans 29 år gamle kamerat fra Arendal, ble tatt for promillekjøring. 27-åringen hadde 0,6 i promille, mens 29-åringen hadde mellom 0,7 og 0,8 i promille. Begge vil bli anmeldt for atferden i natt.

**KRISTIANSAND: Beruset bråkmaker

01.11:** Politiet innbrakte en beruset person etter at han hadde laget bråk på Clarion Hotel Ernst. Den 31 år gamle mannen måtte overnatte i arresten, og vil bli anmeldt for å ha laget bråk i beruset tilstand.

RISØR: Knuste butikkvindu I løpet av natten sparket en person inn glassruten til Luna Parfymeri. Dette resulterte i at mannen fikk en kutt i leggen, og blødde kraftig. Mannen ble sjekket på legevakten, og måtte deretter ta en tur til arresten. Oppholdet var forholdsvis kort, og mannen fikk gå hjem litt seinere. Mannen er 19 år og kommer fra Risør-distriktet. Han vil bli anmeldt for skadeverk.

**KRISTIANSAND: Havnet i fyllearresten

02.48:** En 19 år gammel mann fra Finsland havnet i bråk på utestedet Leopold. Den berusede mannen ble satt i håndjern og kjørt i arresten. Det er usikkert om han vil bli anmeldt for dette.

**GRIMSTAD: Kvinne laget bråk

03.44:** En 43 år gammel kvinne fra Grimstad ble bortvist fra utestedet Rivalen etter at hun hadde forsøkt å sparke ned en dørvakt. Like etter kom hun tilbake og laget bråk. Denne gangen ble hun sendt i arresten i Arendal.

**KRISTIANSAND: Kastet øl gjennom vindu

03.35:** En kvinne skal ha løpt utenfor gatekjøkkenet Rosa Panter i Vestre Strandgate, og kastet en flaske inn gjennom vinduet. Like etter angret hun, og meldte seg selv til politiet. Kvinnen er 23 år gammel.

**LYNGDAL: Båttyveri

08.50:** En båt som lå ved Rosfjord Familiecamping ble skadet i løpet av natten. Dette var en Bella 512XL. Båten ble kjørt på land, og var etterlatt med knekte stoler og diverse skader. Politiet undersøker saken.

**FLEKKEFJORD: Bil stjålet og gjenfunnet

09.03:** En 32 år gammel Ford Consul ble stjålet i løpet av natten. Ikke lenge etter ble den funnet ved Nærmat i Flekkefjord.

KRISTIANSAND: Stjal øl fra Maxi

10.45: Politiet fikk melding om at det hadde vært butikktyveri på matbutikken Ica Maxi Lund. Ifølge butikken hadde en mann stjålet med seg øl, og skubbet til betjeningen da han ble oppdaget. Like etter stakk mannen av. Butikken hadde kjennskap til mannen, og politiet fikk tak i han klokken 11.20. Da erkjente den 41 år gamle mannen forholdet.

**TVEDESTRAND: Restaurantstoler stjålet

11.18:** I løpet av natten har noen stjålet utestolene til den italienske restauranten Mama Mia i hovedgaten.

**TVEDESTRAND: Innbrudd i tre biler

11.30:** Det har vært innbrudd i tre biler som stod parkert på Hagefjordbrygge. Både sykler og inventar er blitt stjålet. Den ene bilen er blitt kjørt rundt på plassen av uvedkommende, men er i ettertid blitt hensatt. Politiet etterforsker saken.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

11.32:** Noen har knust vinduet på en bil og stjålet en dvd-spiller med skjerm. Bilen stod parkert på Kongsgård Allé.