**KRISTIANSAND: Slått i ansiktet

23.59:** En 15 år gammel gutt fra Kristiansand ble slått to ganger i ansiktet i Markens gate. Gutten skulle kjøpe en Ipod av gjerningsmannen, men ble i stedet angrepet og fratjålet sin nye Sony Ericsson walkman-telefon. 15-åringen vil anmelde forholde, ifølge politiet.

**KRISTIANSAND: 27-åring pågrepet for innbrudd

00.11:** En 27 år gammel mann fra Kristiansand ble varetektsfengslet etter at huseier tok han på fersk gjerning i en bolig i Gyldenløves gate. Huseieren så at vinduet til boligen var brutt opp, og oppdaget personer inne i huset. Han tilkalte politiet som pågrep 27-åringen kort tid etter. Mannen var da i ferd med å ta med seg tyvegodset.

**ARENDAL: Bråk i fylla

02.00:** To menn ble innbrakt til politistasjonen i Arendal etter at de hadde laget bråk i beruset tilstand på offentlig sted. Mennene, som er 20 og 21 år, blir anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Urinerte i Friergangen

02.30:** En 50 år gammel mann fra Arendal er anmeldt etter at han urinerte på offentlig sted. Mannen urinerte opp etter døren til Familiekontoret i Aust-Agder.

**KRISTIANSAND: 36-åring slo kvinne

03.55:** En 23 år gammel kvinne fra Kristiansand ble kjørt til legevakta med kutt over øyet etter at hun ble utsatt for vold utenfor restauranten Jafs i Dronningens gate. Gjerningsmannen, en 36 år gammel mann, skal ifølge politiet ha kastet kvinnen i bakken. Politiet ble tilkalt, og fikk navnet på vedkommende av vitner. Mannen skal etter voldsepisoden ha forsvunnet inn på Caledonien.

**GRIMSTAD: Firehjuling stjålet

04.00:** En Polaris firehjuling, med regsitreringsnummer ZV8802, ble stjålet fra en garasje i Engene på Fevik.