**KRISTIANSAND: Mistenkt for båtpromille

23.51** En 58 år gammel mann er mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand etter at han ble stoppet av politiet ved Bystranda. Mannen skal ifølge politiet ha dunket borti flere båter mellom stranda og festningen, uten at skadeomfanget er kjent. 58-åringen ble tatt med inn til Kristiansand politistasjon for å avlegge blåsetest.

**ARENDAL: Tatt for fyllekjøring

00.54** En politipatrulje kom over en 35 år gammel kvinne som kjørte mistenkelig i Arendal sentrum. Bilføreren ble innbrakt til politistasjonen, og er mistenkt for å ha kjørt med promille.

**KRISTIANSAND: Mulig innbrudd på skole

01.23** Politiet fikk inn melding om et mulig innbrudd på Flekkerøy skole. Noen hadde knust en vindusrute på skolen, men det er foreløpig uklart om noe er stjålet.

GRIMSTAD: Skjelte ut drosjesjåfør

**KRISTIANSAND: Anmeldt for skadeverk

02.26** En 23 år gammel mann oppførte seg ifølge politiet rabiat ved en restaurant i Kvadraturen. Mannen knuste en vindusrute før han ble lagt i drukkenskapsarresten ved Kristiansand politistasjon. Han vil bli anmeldt for skadeverk.

**SØGNE: Kjørte i 75 km/t i 50-sone

02.45** En person ble anmeldt etter at politiet avholdt laserkontroll i Hølleveien mellom klokken 01.40 og 02.45. Vedkommende ble målt til 75 kilometer i timen i 50-sonen.

**LILLESAND: Utløste innbruddsalarm

03.35** Politiet har få spor etter at en eller flere gjerningspersoner utløste innbruddsalarmen ved Lillesand Marina. Vedkommende hadde brutt opp en dør, men skal ifølge politiet ikke ha stjålet noe.

GRIMSTAD: Beruset mann skjøt på skilt

**KRISTIANSAND: Naskeri på 7-Eleven

04.02** En 28 år gammel mann vil bli anmeldt etter at han nasket på 7-Eleven i Markens gate.

**ARENDAL: Stjal mobil fra sovende mann

04.30** En mann fikk frastjålet mobilen sin da han sov på en benk ved Kanalplassen. Mannen mener selv det var en forbipasserende mann som forsynte seg, og vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Fyllekjørte på Varoddbroa

08.50** En 22 år gammel mann fra Vennesla vil bli anmeldt for promillekjøring etter at han ble stoppet av en patrulje fra Utrykningspolitiet på Varoddbroa. Mannen ble tatt med inn til Kristiansand politistasjon, hvor blåsetesten ga positivt utslag. Resultatet viste at mannen hadde 0,84 i promille.