ARENDAL: Innbruddstyver i fylkeshuset endelig tatt

KRISTIANSAND: Vakt skallet ned og mann slått ned

**KRISTIANSAND: Ikke slått ned, la seg for å sove

03.11** Politiet fikk melding om at en mann var slått ned utenfor Pizza Crown i Tollbodgata. Det viste seg imidlertid at mannen bare hadde lagt seg ned for å sove.

**KRISTIANSAND: Fulgte etter og sjikanerte folk

03.30** Politiet pågrep en 26 år gammel mann fra Kristiansand etter at han hadde plaget folk i Markens gate. Mannen var også i besittelse av mindre mengder hasj.

**SØGNE: Nektet å betale for taxi, tatt for skadeverk

03.46** En mann nektet å betale for taxiregningen på 532 kroner da turen endte i Toftelandsveien. Mannen lovte imidlertid å gjøre opp senere, og slapp å bli med til politistasjonen.

Klokken 05.33 fikk politiet melding om skadeverk i Tangenveien. Det viste seg at den samme mannen hadde knust ruter i området. Dermed ble mannen likevel pågrepet av politiet.

**IVELAND: Bil på taket?

05.45** Politiet fikk melding om at en bil hadde havnet på taket på riksvei 9. Da de kom til stedet, var imidlertid bilen borte. Politiet forsøker nå å spore opp bilen, blant annet ved å kontakte bilbergingsselskaper.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

08.22** Politiet fikk melding om et innbrudd i en bolig i Strandveien. Tyver hadde brutt seg inn ved å knuse et kjellervindu. Gjennom samme vindu prøvde de å få ut de stjålne gjenstandene, men de var for store og dette lykkes ikke. Dermed stakk de fra stedet uten å ta dem med. Det er enda ikke sikkert om de har klart å få med seg noe i det hele tatt.

**SØGNE: Bitt av hund

09.37** Politiet får melding fra en dame som har gått tur på Riksvei 456 mellom Søgne og Langenes. På turen møtte hun en mann med to hunder i bånd, da hun passerte forbi ble hun bitt i handen av den ene hunden. Damen begynte å blø, og vurderer nå å anmelde forholdet.