Pogba scoret da United banket Leicester

Manchester (NTB): Manchester United kom tilbake på vinnersporet mot Claudio Ranieris Leicester. United vant 4-1 i en kamp der Wayne Rooney ble vraket og rekordkjøpet Paul Pogba scoret.

Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over tre år gammel

— Det var en stor kamp av oss, vi må fortsette slik. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og scoringen. Forhåpentlig blir det ikke den siste, sa Pogba til Sky Sports etter kampslutt, ifølge BBC.

Pogba, Chris Smalling, Juan Mata og Marcus Rashford scoret målene for vertene. Kaptein Wayne Rooney, som har fått mye kritikk i engelsk presse den siste tiden, ble benket av manager José Mourinho. Spissen kom ikke på banen før det gjensto rundt sju minutter av oppgjøret.

— Dette var en bra prestasjon og et godt resultat. Når det gjelder Rooney, så er han en stor spiller for meg, for United og for England. Jeg stoler på ham. Han er fornøyd, sa United-manager Mourinho.

Lørdagens resultat gjør at United klatrer opp på 12 poeng etter seks serierunder. Fjorårets Premier League-mester Leicester har sju poeng etter samme antall kamper.

— Kampen var avgjort ved pause. Det er rart, fordi jeg mener vi spilte bra i de første 20 minuttene. Men vi gjorde en del feil. Vi må gjøre det bedre på dødballer imot, sa Leicester-manager Ranieri etter kampslutt, ifølge klubbens Twitter-konto. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Sport