**KVINESDAL: Vanskelige kjøreforhold

23.05:** Politiet mottar melding om vanskelige kjøreforhold på E39, Kvinesheia, på grunn av snøfall. Veitrafikksentralen varsles.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri fra bolig

23.38:** Melding om grovt tyveri fra en bolig i Holbergsgate. Det er kontanter som er stjålet fra boligen.

**KRISTIANSAND: Skilt falt ned

07.30:** Politiet får et ras av telefoner fra bilister angående et skilt som har blåst ned på E 18. Les hele saken her.

**KRISTIANSAND: Løs metallrist på Varoddbrua

10.03:** Politiet får melding om at det ligger en metallrist midt i kjørebanen på Varoddbrua, i retning øst. Vegtrafikksentralen er varslet, og entreprenør er på vei for å fjerne risten.

**ARENDAL: Stakk etter påkjørsel

10.37:** Politiet får melding om et trafikkuhell ved Myrene i Arendal. En bilist melder at han ble påkjørt av en eldre Audi, men at føreren av denne kjørte fra stedet uten å stanse, eller snakke med den andre parten. Det var kun små materielle skader etter uhellet.

**SONGDALEN: Stjal henger fra Mjåvann, og innbrudd i bedrift

12.21:** En tilhenger er stjålet fra Mjåvann industriområde. Tyveriet har skjedd i løpet av helga, og det er en Tredal-henger med kjennetegn PY7296. Det har også vært et grovt tyveri i en bedrift på stedet. Uvedkomne har brutt seg inn i en container og stjålet verktøy. Politiet undersøker nå stedet.

**KRISTIANSAND: Hund funnet

13.41:** En sort og hvit valp ble funnet gående alene ved Bunnpris på Strai. Valpen ligner på en border collie, og politiet kan kontaktes for mer informasjon.

TVEDESTRAND: Alvorlig trafikkulykke

17.15: Se egen sak