KRISTIANSAND: Mann bortvist fra sentrum

00.43: En mann bortvist fra Kristiansand sentrum da han var til sjenanse for den offentlige ro og orden.

KRISTIANSAND: Brann i enebolig

02.51: Det ble meldt om brann i en enebolig i Ryensveien i Tveit. Det viste seg å være en mindre brann som brannvesenet kjapt finn kontroll på. — Det brant i en vegg bak en ovn, men det ble raskt slukket. Ingen ble skadet. De som bor der hadde tatt seg over til en nabo, sier politiets operasjonsleder Magne Storaker til Fædrelandsvennen.

**SØGNE: Grovt tyveri fra bedrift

08.20:** Politiet fikk melding om at det er gjort grovt tyveri fra en bedrift i Birkedalsveien. Datamaskiner, kamera og noen kontanter skal være stjålet. Politiet skal foreta åstedsundersøkelse.

**GRIMSTAD: Løse hester

09.50:** Politiet fikk flere meldinger om at minst ti løse hester på Østerhus. Hestene ble tatt hånd om av eier etter kort tid.

**GRIMSTAD: Uvettig kjøring

10.55:** En mann på rundt 20 år er anmeldt av politiet etter å ha "sladdet" ved Bunnpris.

Bildet viser Nav-kontoret i Kristiansand sentrum, der politiet pågrep en mann mandag. Foto: Lars Hoen (arkivfoto)

**KRISTIANSAND: Kastet kaffe mot taxisjåfør og truet vekter

11.15:** En mann på rundt 30 år er pågrepet på Nav i Kristiansand. Mannen er anmeldt for verbale trusler mot en vekter. Mannen skal også ha kastet varm kaffe mot en taxisjåfør. **ARENDAL: Bil i vannet

12.25:** Les egen sak her

**SØGNE: Tyveri fra fritidsbolig

13.15:** Noen har brutt seg inn i en fritidsbolig på Kleivset. Det er uklart hva som er stjålet. Politiet har undersøkt stedet.

RISØR: Kjørte av veien og veltet

14.15: En Volkswagen Caravelle kjørte av veien og veltet under vanskelige kjøreforhold i Søndeled. Uhellet medførte ikke personskade.

**VENNESLA: Kvinne (77) til legevakt etter trafikkulykke

15.11:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Utbedring av rør

15.20:** Ingeniørvesenet melder om utbedring av rørnett i Skippergata. Arbeidet vil medføre en del røyk, og foregår fra mandag til torsdag denne uka.

**KRISTIANSAND: To biler kolliderte på E 18

16.00:** Les egen sak.

**ARENDAL: Trafikkuhell

16.40:** Les egen sak.

**ARENDAL: Lastebil sperret veien

18.10:** En lastebil hadde problemer på glatta og sperret Langsæveien like ved Harebakken senter. Politiet bisto, og lastebilen kom seg løs etterhvert.

**SØGNE: Måtte stroppe fast bil og løfte ut fører

18.30:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Bråkete og beruset på utested

20.44:** Politiet fikk melding om en bråkete og beruset person på et utested i sentrum. En 31 år gammel mann ble pågrepet og anmeldt for ordensforstyrrelse.