GRIMSTAD: En yngre kvinne hadde glemt å sette på håndbrekket på den nesten nye bilen, noe som medførte at bilen trillet flere meter, over en jordvoll og havnet på vippen på muren som omkranser fotballbanen.

— Det er jo bare flaks at ingen ble skadd, for det var en del tilskuere rundt banen. I tillegg er det kun venstre bakhjul som gjør at bilen ikke havnet helt ute på kunstgressmatten hvor det ble spilt kamp, forteller et øyenvitne til Fædrelandsvennen. Det var Amazons juniorer som spilte kamp da bilen kom trillende ned mot kunstgressbanen ved J. J. Ugland Stadion Levermyr.

Hadde ikke muren stått der den gjorde hadde bilen rullet rett inn på banen hvor Amazons juniorer spilte kamp. Foto: Knut Marius Haugen

Ifølge fagfolk innen bilberging må kjøretøyet løftes opp med kranbil for å unngå skader på bilens understell.— Drar man bilen tilbake den veien den kom ifra her, vil du røske reint under kjøretøyet, sier Viking Grimstads mann.

Fotballkampen ble midlertidig stoppet mens tilskuere og dommere svært overrasket tok det havarerte kjøretøyet i øyesyn.

— Vi måtte stanse kampen i cirka fem minutter mens vi vurderte om det var trygt å spille videre med bilen hengende over kanten, forteller linjedommer Knut Marius Haugen til Fædrelandsvennen.

Etter å ha vurdert det til å være trygt å fortsette kunne kampen starte igjen. Med en stor Volkswagen hengende på halv tolv på sidelinjen.

— Det er første gang jeg har opplevd at man har måtte stanse en fotballkamp på grunn av at en bil nesten har havnet på banen. Heldigvis gikk det godt, sier linjedommeren.