**FROLAND: Lusket rundt

00.12:** En person skal ha lusket rundt i område. Flere personer har reagert på dette. Politiet til stedet og finner en person som de tar med til legevakta for sjekk. Fant selv egnet overnattingssted.

**MANDAL: Krangling

00.33:** Krangling mellom samboere. Da politiet kom til stedet for å megle hadde en av partene forlatt stedet.

**GRIMSTAD: Innbruddsalarm

00.34:** Innbruddsalarm i bedrift. Vekter og politi til stedet. Ikke tegn til innbrudd.

**ARENDAL: Åtte-ni personer sov på toalett

01.17:** Det skal ligge 8-9 personer å sove på handikaptoalettet ved en rasteplass. Politi til stedet. Det ble vekket 8 personer på toalettet, som ble bedt om å forlate stedet med alt sitt gods.

**MANDAL: Mistenkelig oppførsel

01.39:** Et vitne så to personer som oppførte seg mistenkelig på sykkel i sentrum. Politiet sjekker den ene, som viste seg å kun ha en pose med personlig innhold.

**KRISTIANSAND: Frastjålet mobiltelefon

02.09** : En person er blitt frastjålet sin mobiltelefon. Dørene til stedet blir stengt, og gjerningsmannen må være i lokalet. Da politiet kom ble telefonen funnet med knust skjerm og uten simkort. En mistenkt for forholdet, men det er mulig partene vil ordne opp seg i mellom.

**MANDAL: Innbruddsforsøk i bil

02.20:** Alarm gikk på melder sin bil. Det er knust en rute og gjort forsøk på å ta seg inn i bilen. Politi til stedet. Alarmen gikk da de åpnet døra i bilen. På stedet lå det igjen noen personlige eiendeler som tilhørte en person som ble sjekket før på kvelden.

**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk i bedrift

02.38:** Innbruddsforsøk i en bedrift på Kjøita. En person ble sett syklende fra stedet. Politiet er ute og ser etter en som kan passe til beskrivelsen.

**TVEDESTRAND: Sjekk av bil

03.36:** En hvit varebil, utenlandskregistrert, og to personer blir sjekket. I bilen var det ikke noe spesielt.

**KRISTIANSAND: Høylytt krangel

03.41:** En mann og en kvinne krangler høylytt i Markens, slik at naboer våkner. Når politiet kjører i området verken ser eller hører man noen ting.

**KRISTIANSAND: Vandring i Flekkerøytunnellen

03.45** : Veimeldingssentralen melder at en person går i Flekkerøytunnellen og slår i skap og andre gjenstandet i tunnellen.

**LILLESAND: Ulovlig tilstedeværelse

03.50** : Det ble sett to personer inne på område ved Lillesand og Birkenes renovasjon. Det står også en bil på utsiden. Vaktselskap sørget for at de forlot stedet.

TVEDESTRAND: Kjøring uten førerkort

04.04: En person kjørte bil uten å ha gyldig førerkort. En annen person i bilen hadde gyldig førerkort, men lå i baksetet og sov. Denne personen måtte overta kjøringen. Patruljen anmelder saker.

**KRISTIANSAND: Beruset mann kjørte rundt på kaiområdet

07.10:** Politiet ble varslet om at en beruset bilist kjørte rundt på området. Sjåføren hadde sjekket inn til Fjord Lines avgang. Politiet var på stedet etter kort tid og meldte om at en 54 år gammel mann oppførte seg vanskelig og oppfarende. Mannen ble tatt med inn for å avlegge blodprøve for kjøringen.

Les mer i egen sak. **KRISTIANSAND: Stjal fra bedrift

08.07:** Noen har brutt seg inn hos Bosch Montasje i Lumberveien og stjålet pc, skjermer og andre mindre ting. Politiet skal undersøke stedet.

**SONGDALEN: Brøt seg inn i hytte

08.30:** Noen har brutt seg inn i en hytte ved Stupstad. En tv-radio og andre gjenstander er stjålet. Politiet sjekker åstedet.

**KRISTIANSAND: Sykkelvelt

10.41:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Politiaksjon i Dronningens gate

10.50:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: BMW stjålet

11.30:** En sølvfarget BMW Z8 ble stjålet i Kristiansand.

**FLEKKEFJORD: Promillekjørte med trailer

11.30:** Politiet fikk melding om en norskregistrert trailer som mistenkes for at fører var beruset. Bilen ble stoppet vest for Flekkefjord. Førers utåndingstest viste 0,8 i promille. Den 47 år gamle sjåføren ble tatt med til blodprøvetaking.

**LYNGDAL: 37 forelegg i fartskontroll

14.00:** Utrykningspolitiet avholdt kontroll ved Vatland. Totalt ble det delt ut 37 forelegg i 70-sonen. Høyeste hastighet var 105 kilometer i timen.

**ARENDAL: Mistanke om promillekjøring

14.17:** Politiet fikk melding om en bil som kjørte svært uforsvarlig fra side til side, i grøftekanter og kuttet svinger. Politiet stoppet bilen på Kystveien ved Eydehavn. Bilfører tas med til Arendal for utvidet blodprøve.

**MANDAL: Kjørte seg fast i elva

15.35:** Ei snekke kjørte seg fast på en sandbanke i Mandalselva. Politiet var på stedet og rettledet båtfører. Det var ingen fare for liv og helse, og båtfører ble anmodet om å ordne forholdet selv. Det var lite politiet kunne gjøre med saken.

**LILLESAND: Stakk fra bensinregningen

16.34:** En utenlandskregistrert bil kjørte fra en ubetalt bensinregning på 600 kroner fra Esso i Lillesand.

**LILLESAND: Innbrudd

16.41:** En beboer i Fossbekklia kom hjem og fant ut at huset var brutt opp av tyver. Det var rotet, men ikke oversikt om noe var stjålet. Politiet undersøker forholdet.

**LILLESAND: Stakk fra bensinregninga på Esso

16.34:** Enutenlandskregistrert bil kjørte fra en ubetalt bensinregning på 600 kroner hos Esso i Lillesand.

**KRISTIANSAND: Stjal bilskilt

17.11:** Deter stjålet to bilskilt fra en bil i Nye Teglverksvei. Skiltnummer er CE84245. **KRISTIANSAND: Kolliderte med firehjuling

18.10:** Kollisjonmellom bil og fire-hjuling i Topdalsveien like nord for Kjevikkrysset. Ikkepersonskade. Fører av fire-hjulingen, en 46 år gammel mann fra Kristiansand, blefratatt førerkortet og anmeldes.

**TVEDESTRAND: Hytteinnbrudd

18.58:** Meldingom hytteinnbrudd i Tangevoldveien. Stjålet noe inventar. Politiet foretaråstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: Klage på helikopterstøy på Hellemyr-Rige

19.31:** Politiet mottar klager på støy fra et helikopter som flyr lavt overbebyggelsen på Hellemyr og Rige. Kommerforbi med jevne mellomrom og støyer veldig.

Tårnet Kjevik kontaktet for å finne fram tildet aktuelle selskapet. Politiet har forsøkt å kommei kontakt, men foreløpig er det ingen som tar telefonen.

**GRIMSTAD: Mistet lappen i 142 km/t

21.00:** UPmålte en bil med en 33 år gammel mannfra Stavanger som fører, til en hastighet av 142 km/t i 100 km/t sone vedTrolldalen på E 18. Fører anmeldes og førerkortet beslaglegges.

**KRISTIANSAND: Elg påkjørt på Strømme

22.06:** Enelg ble påkjørt av en bil på Høvågveien. Ingen personskade. Elgen ble så skadet at den måtte avlives påstedet.