KRISTIANSAND: — En bil har havnet på taket og en bil har kjørt delvis ut av veien på riksvei 9 på Mosby, Høiekleivene, melder operasjonsleder Vidar Neset i Agder politidistrikt i politiets presselogg klokken 07.35. Ifølge et vitne er det fem biler som ser ut til å ha vært involvert i ulykken. To av dem står i snøfonna, en annen har fått skader i fronten, én ligger veltet på siden og en siste bil står 100 meter lenger oppe.

Det skal ikke være noen personskader.

Klokken 07.30 dirigerer politiet trafikken forbi stedet. To av bilene var da tauet bort av bilbergingsbil, to av dem kunne kjøres bort for egen maskin, mens den som var veltet fortsatt lå i veibanen.

I politiloggen melder operasjonsleder Vidar Neset at det er stans i trafikken. Vegtrafikksentralen er varslet om den glatte veibanen.

— Vi har sendt ut en bil, og politi er også på vei. Det er en bil som har havnet på taket, og det 500 meter på oppsiden av Høie fabrikker. Det er veldig glatt på stedet, opplyste alarmoperatør Kjell Knarvik ved brannvakta i Agder til Fædrelandsvennen tidligere onsdag.