**GJERSTAD: Tatt for ruskjøring

07.20:** En 32 år gammel kvinne og en 37 år gammel mann ble pågrepet på Brokelandsheia. De to satt i en uregistrert pickup og var tilsynelatende ruset.

**GJERSTAD: Innbrudd

07.44:** Diesel, et brannslukkingsapparat og diverse deler skal ha blitt stjålet fra en bedrift på Søndeled.

**KRISTIANSAND: Motorsyklist skadet i kollisjon

08.36:** En 36 år gammel mann ble sendt til sykehus etter en kollisjon i Sørlandsparken. Motorsyklisten ble skadet i en kollisjon med en bil. Skadeomfanget er uklart, men skal ikke være alvorlig.

**SØGNE: Uten førerkort på moped

17.40:** En 54 år gammel mann ble anmeldt for å kjøre uten førerkort på en moped. Mannen ble stoppet på Kleivsetveien i Søgne.

**KRISTIANSAND: Moped stjålet

18.57:** Politiet fikk melding om at en moped med kjenningsnummer KK6044 er stjålet i løpet av natten fra Marviksveien.

**ARENDAL: Sprengningsuhell

19.27:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Stakk av

19.42:** Les mer i egen sak.

**LYNGDAL: Bil i grøfta

20.20:** En litauisk registrert Audi ble funnet i en grøft ved Revøy hyttefelt. En 28 år gammel litauer er mistenkt for å kjøre i påvirket tilstand. Mannen ble brakt til legevakten.

**MANDAL: Påførte 73-åring alvorlig skade

20.40:** Politiet fikk melding om en personskade på Malmø. Da politiet kom til stedet viste det seg at en 73 år gammel mann muligens er påført alvorlig personskade og ble fraktet til sykehus. En 54 år gammel mann er innbrakt i politiarresten mistenkt for å ha påført 73-åringen skadene. Hendelsesforløpet er ennå uvisst.

**GJERSTAD: Fratatt førerkortet

2150** : Utrykningspolitiet i Telemark stoppet en mann som kjørte i 106 km/t i 80 sone. Mannen ble fratatt førerkortet på grunn av flere prikker i førerkortet.