Det europeiske matmarkedet er i full gang på Skaldyrfestivalen. Fra torsdag morgen var en mengde oste— og skinkeselgere fra Nederland, Frankrike og andre produsentland på plass på torvet.
STERKT: Marloes van de Grampel hadde sterke oster å by på. Old Amsterdam setter fart på smaksløkene, lover hun.
Foto: Roar Greipsland
Roar Greipsland
Oppdatert:
OSTESELGER: Paul Lauri fra Nederland har 12 osteslag å by på, fra både hjemlandet, Østerrike, Belgia og Sveits.
Foto: Roar Greipsland
OSTESELGER: Paul Lauri fra Nederland har 12 osteslag å by på, fra både hjemlandet, Østerrike, Belgia og Sveits.
Foto: Roar Greipsland
STERKT: Gipfelkäse er et drøyt år gammel, og visstnok sterk så det holder.
Foto: Roar Greipsland
MATMARKED: Belgiske vafler og en mengde varer fra Nederland på denne standen.
Foto: Roar Greipsland
TETT: Pølser i alle varianter og størrelser på det europeiske matmarkedet på torvet.
Foto: Roar Greipsland
SKJÆRER: Smaksprøver av Parma-skinke kunne Florea Victoria by på.
Foto: Roar Greipsland
MMM: Deilige lukter la seg over torvet da det europeiske matmarkedet åpnet torsdag morgen.
Foto: Roar Greipsland
TETT: Pølser i alle varianter og størrelser på det europeiske matmarkedet på torvet.
Foto: Roar Greipsland
SPRUDLENDE: Marna Cafe har sprudlende varer i sommervarmen. Champagnen er kjølt ned, og skal sette festivaldeltakerne i ekte feststemning.
Foto: Roar Greipsland
BRYGGEGATA: Restaurantene har rigget opp sine mattelt i gata.
Foto: Roar Greipsland
MILJØ: Inger Helen Lindseth og Kjetil Tellefsen satser på koselig miljø i matteltet til Hr. Redaktør og Jonas B. Gundersen. Sittegrupper og blomster i solskinnet skal gjøre susen.
Foto: Roar Greipsland
SMYKKEBORD: Billige og uekte smykker i hopetall, men Hailo Li regner med å selge en del av de 2-3000 smykkene han har lagt ut.
Foto: Roar Greipsland
MILJØ: Inger Helen Lindseth og Kjetil Tellefsen satser på koselig miljø i matteltet til Hr. Redaktør og Jonas B. Gundersen. Sittegrupper og blomster i solskinnet skal gjøre susen.
Foto: Roar Greipsland
MANDAL: Samtidig var byens restauranter i full sving med å få på plass inventar, og klargjøre til åpningen kl. 13. Først da kan de ivrigste og første festivaldeltagerne ta plass i ett av de mange restaurantteltene, og smake på årets skalldyrtallerkener i ulike varianter.
Se glimt fra festivalbyen og les mer i bildeserien øverst i saken!