KRISTIANSAND: — Generelt har vi hatt litt mindre besøk denne påska sammenlignet med fjoråret, men da var det til gjengjeld et rekordår, sier administrerende direktør Per Arnstein Aamot til Fædrelandsvennen.

Ifølge Aamot var det flest mennesker innom skjærtorsdag. Da besøkte 3200 personer Dyreparken, mens 1000 personer var innom Badelandet.

- Jevnt over er vi strålende fornøyd. Været kunne ikke vært bedre, sier administrerende direktør i Dyreparken, Per Arnstein Aamot. Foto: Kristin Ellefsen

— De andre helligdagene har besøket variert mellom 2200-3000 besøkende i Dyreparken og 500-1000 i badelandet, sier Aamot.Han forteller at parkledelsen var litt bekymret like før påske fordi det kraftige snøfallet gjorde det komplisert å åpne flere av aktivitetene, apparatene og serveringsstedene i parken.

— Jeg hadde håpet at vi skulle klart å åpne flere uteserveringssteder enn vi klarte, men tilbakemeldingene fra publikum har vært meget gode, sier Aamot.

Bobbanen ble gravd fram før påske. Et sikkert vårtegn, mener parksjefen.

— Jevnt over er vi strålende fornøyd. Været kunne ikke vært bedre. For oss ble det en helt fantastisk påske på alle mulige måter, sier Aamot.