HØYTFLYVENDE: Duehviskeren Andrejs Fjodorovs danset med sine flyvende venner i manesjen. Foto: Torstein Øen
MORSOMT: Cirkus Arnardo har denne sesongen mange dyktige klovner i manesjen. Disse fikk mange av barna til å hyle av latter. Foto: Torstein Øen
4. GENERASJON: Arne Otto Luigi Folco Arnardo (13) opptrer med sin lille ponny. Foto: Torstein Øen
OMSTRID: Kritikk fra dyrevernere til tross – Cirkus Arnardo har fremdeles en elefant i manesjen. Foto: Torstein Øen
VOFF: Monika Rivoli er egentlig utdannet hestetrener, men viste i manesjen at hun også har full kontroll på pudlene. Foto: Torstein Øen
FRA LILLESAND: Nelia (4) og Nadine Rosland Hortemo (6) var onsdag med bestemor May Hortemo på sirkus. Foto: Torstein Øen
SIRKUSPRINSESSE: Helen Arnardo ønsket onsdag publikum velkommen til familiebedriftens 65. sesong. Foto: Torstein Øen
DYRSKUE: Publikum fikk anledning til å se på dyrene i pausen. Her er det Monika Rivoli som viser fram hundene sine. Foto: Torstein Øen

KRISTIANSAND: – Vi er på sirkus hver påske. Det er blitt en tradisjon, sier venninnene Anette Westnes, Emily Skippervold Mellem og Oda Gauslå Abrahamsen.

De tre 15-åringene fra Lillesand fremhevet numrene med duene og unggutten som sjonglerte med diabolo som de beste før pausen. Klovnen Davis Vassallo som også viste seg å ha store ferdigheter som linedanser, falt også i smak.

Mye å le avDet var nok barna som hylte høyest av latter av ablegøyene til forestillingens mange klovner. Men også den voksne delen av publikum fikk seg en støkk da en av klovnene så ut til å kaste et brett med egg mot tilhørerne.

Utover i programmet kom galopperende kameler som sparket sagmugg på publikum. Videre kunne man se Andrejs Fjodorovs dueballett og Tsykto Family som viste sine kunster i fotsjonglering.

FORNØYD: Charlotte Iglebæk (6) smilte bredt, da hun i pausen fikk sitte på elefantryggen. Foto: Torstein Øen

Årets sesong blir den 65. i rekken for Cirkus Arnardo. Onsdagens forestilling var den første av i alt 10 som denne påsken settes opp i Sørlandsparken. Over påske setter bilkortesjen kursen østover til Langesund i Telemark.

På elefantryggen

Søsknene Sebastian (4) og Charlotte Iglebæk (6) fra Mosby var blant barna som i pausen fikk sitte på elefantryggen.

– Det var ikke skummelt i det hele tatt, forsikret storesøster etter at dyrepasseren hadde løftet henne ned fra det store dyret.

I år som i fjor var søsknene Nelia (4) og Nadine Rosland Hortemo (6) med bestemor May Hortemo på sirkus i Sørlandsparken. De kommer fra Justøya i Lillesand, og er dermed naboer til Cirkus Arnardos vinterkvarter.