Bobestyrer Bjørn Hübert Senum har ingen kommentarer siden boet ikke er endelig oppgjort og alle verdier ikke er realisert.

Randi Marie Rudolfsen var ugift, hadde ikke barn og var selv enebarn. Rudolfsen bodde lenge i Vestfold hvor hun var lektor. Hun døde i fjor sommer, og bobehandlingen har tatt tid.

Betydelig formue

Den enslige kvinnen etterlot seg eiendom i Åsgårdstrand, eiendom på Flekkerøy og store andre verdier. Rudolfsen var involvert i eiendomsutvikling sammen med en forretningsmann fra Mandal gjennom selskapet Ranja Eiendom AS. Denne forretningsmannen skal ha overtatt barndomsgården hennes på Flekkerøy av boet.

Forretningsmannen ønsker ikke å kommentere saken. Det gjør heller ingen av de fjernere slektningene hennes som vi har snakket med.

De siste årene hun levde hadde Rudolfsen i enkelte år millioninntekt, og en personlig formue på mellom fem og sju millioner kroner.

Fire får arv

Det er fire kristne organisasjoner som arver alt hun eide: Frelsesarmeen, Kirkens bymisjon, Stiftelsen Shalam og Kirkens nødhjelp.

Vi har snakket med representanter for Frelsesarmeen og Bymisjonen. De uttrykker takknemlighet for at noen velger å gi dem gaver, men vil ikke si mer siden boet ikke er avsluttet.

De fire testamentarvingene skal ha fått deler av arven utbetalt. Hva det totale arveoppgjøret vil beløpe seg til, er ikke klart.