**ARENDAL: Hester på tur

00.18:** Politiet mottok flere telefoner om tre hester/ponni som ruslet rundt Sandnes skole i Kongshavn og forsøkte dermed å finne eieren.

**ARENDAL: Sterkt beruset

01.07:** En 17 år gammel gutt lå sterkt beruset på trappen ved Saga kino, og ble tatt hånd om av politiet inntil moren kom og hentet ham.

**KRISTIANSAND: Huseier tok grep

04.40:** En huseier på Strai oppdaget tyver inne i huset og forhindret at de stakk fra stedet innen politiet ankom stedet. Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Garasjebrann

06.05:**

**VENNESLA: Stjålet bil

06.12:** Det ble meldt om en stjålet bil fra Vennesla: en sort Mercedes E-200 med registreringsnummer BP 98002. **ARENDAL: Moped kolliderte med bil

12.26:** Les egen sak.

**ARENDAL: Kastet stein mot barn

16.38:** Politiet i Arendal får inn melding om en beruset person som skal ha kastet stein etter barn på Arendal kirkeård. — Ingen personer ble triffet, men en patrulje ble dirigert til stedet. En mann på 49 år fra distritket pågripes og innbringes til arresten. Han anmeldels for ordensforstyrrelse i beruset tilstand, melder politiet i Agder på Twitter.

**KRISTIANSAND: Stjal sjokolade

17.38:** Fra Vestre Strandgate får politiet melding om en vekter som har observert at en mann stjeler i en forretning. En patrulje blir sendt til stedet. - En mann er pågrepet for tyveri av sjokolade. Forholdet er anmeldt og mannen er innbrakt til politistasjonen i Kristinsand for bøtelegging, ifølge politiets operasjonssentral.

**ARENDAL: Ruset og forvirret

19.43:** Arendalspolitiet rykker ut til en adresse på Nedenes, der de må ta seg av en mann. - Vedkommende er beruset og noe forvirret i nærheten av Rema 1000. Han blir kjørt hjem av patruljen, twitrer politiet i Agder.