KVINESDAL: Ulykken skjedde mellom Refsti og Høiland på fylkesvei 802 mellom Feda og Gyland.

— To biler har kjørt utfor og gått ned en skråning ned mot elva. Ut ifra de opplysningene jeg har fått, skal bilene ikke ha kollidert, men kjørt utfor på grunn av glatt føre, opplyser utrykningsleder Magne Hunsbedt i Kvinesdal brannvesen.

Det var brannvesenets 110-sentral som meldte om ulykken.

— Ambulansen tok med seg en person, sier Hunsbedt.

Glatt veibane

I politiets presselogg opplyser operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt at fem personer var involvert i ulykken.

— Det skal være to biler involvert i ulykken, og vi har fått melding om underkjølt regn på stedet. Ingen personer sitter fastklemt og alle er ute av bilene, skriver Steinsland i presseloggen.

Politipatruljen i Lister har kommet til stedet, og like før klokken 10.30 hadde politiet ingen detaljer om uhellet.

Ryggskade

Ifølge et vitne Avisen Agder var det fire personer i den første bilen.

– Jeg kom til ulykkesstedet da en bil hadde kjørt utfor like ved Høilandsfoss kraftstasjon mellom Refsti og Høiland, forteller Arvid Moi som bor på Høiland til avisen.

Moi forteller videre til avisen at ingen av personene i den første bilen så ut til å være alvorlig skadet, men den ene personen skal ha hatt ryggsmerter. Fører av bil nummer to skal ifølge vitnet ha blitt skadet i ryggen.

– Mens jeg stod der kom det en bil til. Da hun som kjørte forsøkte å bremse ned seilte den ut omtrent på samme sted, sier Moi.