**KRISTIANSAND: Husbråk

23.09** fikk politiet melding om husbråk på Kjerrheia. En gjenstand skulle ha blitt kastet ut av en leilighet i fjerde etasje. Da politiet kom til stedet var festen avsluttet.

ARENDAL: Promillekontroll

I tidsrommet 23.10 -23.50 avholdt politiet en promillekontroll i Barbu. 36 bilister ble kontrollert, ingen strøyk.

**KRISTIANSAND: Paintball

23.21** fikk politiet melding om flere ungdommer som skjøt med paintball på et hus i Bydalsveien. En politipatrulje ble sendt til stedet, men de fant ingen.

**SØGNE: Ungdomsfest

00.09** fikk politiet melding om en ungdomsfest som skulle ha tatt av i Høllen. En politipatrulje som ble sendt til stedet fikk avsluttet festlighetene.

**FARSUND: Knust rute

00.15** fikk politiet melding om en knust rute i en inngangsdør. En patrulje søkte etter en gjerningsperson, men uten hell.

**FLEKKEFJORD: Aggressiv person

00.23** overrasket en huseier i Flekkefjord en person utenfor leiligheten sin da han kom hjem. Person var aggressiv før han stakk fra stedet. En politipatrulje søkte etter vedkommende i området.

**KRISTIANSAND: Nektet adgang til utested

00.31** ble to personer nektet adgang til et utested i Kristiansand. De skal da ha begynt å lage bråk i stedet. En politipatrulje ble sendt til stedet, og de to ble bortvist for natten.

**ARENDAL: Nektet å betale

00.40** fikk politiet melding om at en person nektet å gjøre opp for seg på et gatekjøkken. Da politiet kom til stedet ordnet ting seg.

**KRISTIANSAND: Narkotika

01.08** ble en mann innbrakt fra Markensgate. Politiet mistenker vedkommende for misbruk av narkotika.

**KRISTIANSAND: Bilbrann

01.24** fikk politiet melding om bilbrann på Hamresanden. Nødetatene rykket ut, og man fikk raskt kontroll på brannen.

**KRISTIANSAND: Falsk leg

01.30** fikk politiet melding om ungdom med falsk legitimasjon på et utested i Dronningens gate. To 17 år gamle jenter ble overlevert til Barnevernsvakta.

**KRISTIANSAND: Blødde fra munnen

01.30** kom politipatruljen over en person som blødde fra munnen. Vedkommende ble kjørt til legevakten. Det skal ha vært en krangel, men ut over det er det foreløpig uklart hva som har skjedd.

**SØGNE: Vaset på E 39

01.41** fikk politiet melding om en person som gikk og vaset på E 39. En politipatrulje kjørte vedkommende hjem.

**KRISTIANSAND: Aggressiv på bussen

01.43** fikk politiet melding om en aggressiv busspassasjer. Vedkommende ville ikke gå av bussen i Vestre Strandgate. En politipatrulje fikk til slutt sørget for at vedkommende forlot bussen.

**FARSUND: Husbråk

01.52** fikk politiet melding om husbråk/krangel på en adresse i Farsund. To personer ble kjørt bort fra stedet.

**FARSUND: Skjelte ut politiet

01.59** kom en politipatrulje over en aggressiv mann i Farsund. 24-åringen ble anmeldt da han skjelte ut politimennene med diverse ukvemsord.

**MANDAL: Truende gjest

02.01** fikk politiet melding om en truende/aggressiv gjest ved et utested i sentrum. En 39 år gammel mann ble bortvist fra stedet.

**LYNGDAL: Ampert på utested

02.10** fikk politiet melding om amper stemning på et utested i Lyngdal. Da patruljen kom til stedet hadde den mest aktive kranglefanten allerede forsvunnet.

**KRISTIANSAND: Slått ned

02.22** kom en politipatrulje over en mann som hadde blitt slått ned av en ukjent person utenfor et utested. Vedkommende ble kjørt til legevakten for en sjekk.

**KRISTIANSAND: Slossing

02.23** fikk politiet melding om slossing bak Vestre Kiosk. Da politiet kom til stedet var det rolig der.

**MANDAL: Urinering

02.27** kom en politipatrulje i Mandal over en person som urinerte på offentlig sted i Store Elvegate. 22-åringen ble anmeldt.

**KRISTIANSAND: Slått ned

02.30** kom politipatruljen over en mann som hadde blitt slått ned ved Slottet. Forholdet skal ha skjedd noe tidligere på kvelden. Vedkommende ble kjørt til legevakten for en sjekk. Han vurderer å anmelde saken.

**MANDAL: Nektet å fjerne seg

02.41** Innbrakte politipatruljen i Mandal en mann som nektet å fjerne seg fra Store Elvegate.

**VALLE: Promillekjøring

02.45** stoppet en politipatrulje en bil hvor den kvinnelige sjåføren ble mistenkt for promillekjøring. Kvinnen ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt.

**FARSUND: Slått ned

03.21** kom politipatruljen over en person i Storgata som var blitt slått ned. Vedkommende ble kjørt til legevakten for en sjekk.

KRISTIANSAND: Rygget inn i politibil

**ARENDAL: Besøksforbud

03.45** fikk politiet melding om at en dame hadde oppsøkt en adresse hvor hun hadde besøksforbud. Hun ble pågrepet og satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

03.58** fikk politiet melding om mulig innbrudd i en villa på Flekkerøy. En politipatrulje ble sendt til stedet. De sjekket stedet, men fant ikke noe tegn til innbrudd. Det er mulig det bar har vært noen folk som var utenfor, men de var uansett borte da politiet kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Sov på fortauet

04.27** kom politiet over to unge menn som lå og sov på fortauet i Elvegata. De ble tatt med til arresten.

BIRKENES: Grovt tyveri.

09.02 Gull og sølv skal ha blitt stjålet fra en enebolig på Birkeland. Politiet vet ennå ikke hvordan gjerningsmannen har fått adang.

ARENDAL: Overtent låve.

10.29 En låve var overtent i Barbudalen i Arendal. Nærliggende hus ble evakuert. Ingen personer oppholdt seg i låven.

VENNESLA: Overtent bil uten fører

**LILLESAND: Skadeverk mot Pizzabakeren.

11.16** Skadeverk mot Pizzabakeren natt til søndag. Inngangsdøren ble knust.

**LILLESAND: Trafikkulykke i tunnel

13.15** Det var en trafikkulykke i Steinsåstunnelen på E 18. 3 personer stakk fra stedet, meldte politiet på Twitter. Tunnelen ble åpnet etter kort tid.

GRIMSTAD: Grovt tyveri.

12.39 Døren til en Trailklubb ble brutt og og en ny trailsykkel ble stjålet.