Politiet opplyser at det er 57 registrerte oppdrag i loggen fra natt til søndag. — I Arendal har det ordensmessig vært relativtit greit, mens i Kristiansand har det vært mye for patruljene, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Hans Petter Osaland.

Under følger en del av oppdragene i natt og videre ut over dagen.

KRISTIANSAND: Det var klokken 00.45 at politiet fikk melding om at en mann løp uten bekledning i sentrum av Kristiansand.

— Politiet dro til stedet, men da patruljen kom fram, var ikke den nakne mannen å se, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Hans Petter Osaland, til Fædrelandsvennen.

**KRISTIANSAND: Til legevakt etter slåsskamp

00.51** Politiet rykket i natt ut til en adresse i Tors gate på Lund hvor det skal ha vært full slåsskamp. Da patruljen kom til stedet etter to - tre minutter, hadde gemyttene roet seg. En mann ble likevel tatt med til arresten etter en tur på legevakten. Han hadde fått et kutt i hånda. Vedkommende var overstadig beruset og blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Bargjest slo til vakt

00.56** Politiet måtte bistå vaktene ved Kick Nattklubb i Dronningens gate i natt da en gjest slo til en av de ansatte. Ifølge politiet var meldingen litt overdrevet. Mannen ble sendt hjem i taxi.

**KRISTIANSAND: Tatt for narko

01.53** En mann ble i natt pågrepet i besittelse av narkotika utenfor Hotell Sørlandet. Mannen ble tatt med til stasjonen og ilagt bot. Mannen er en 18-åring fra Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Falt utfor trapp ved Harveys

02.12** En mann ble såpass skadet etter et fall utefor en trapp på Harveys at ambulanse ble tilkalt. Det er ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt.

**KRISTIANSAND: Tatt med narko II

03.15** En mann ble pågrepet utenfor Shell på Gartnerløkka. Han var i besittelse av narkotika. Mannen er en 50-åring fra Kristiansand. Han ble arrestert.

**KRISTIANSAND: Soldat sluknet på toalett

03.18** En soldat låste seg i natt inne på et toalett på Parko i Vestre Strandgate. Betjeningen klarte ikke å få kontakt med mannen og tilkalte derfor politiet. Betjentene klarte til slutt å få opp døra. Inne satt en soldat som hadde fått i seg litt for mye voksenbrus. Mannen ble kjørt tilbake til forlegningen på Kjevik.

**SONGDALEN: Bensinautomat ødelagt

03.23** Politiet ble i natt varslet om at en betalingsautomat ved 123-stasjonen på Brennåsen var ødelagt. Ifølge politiet kan det tyde på at noen har tuklet med maskinen.

**MANDAL: Gjorde skadeverk på pub

03.20** En mann ble i natt pågrepet av politiet etter å ha laget bråk på Marna Cafe. Mannen skal blant annet ha gjort skadeverk på en dør. 28-åringen ble satt i arresten og blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Tatt for fyllekjøring

05.26** En 25 år gammel mann ble i natt stoppet på E 18 på Bjørndalssletta. Patruljen opplyser i loggen at sjåføren virket svært beruset. Førerkortet ble beslaglagt, og mannen ble tatt med til utvidet blodprøve på legevakta.

**KRISTIANSAND: Knuste vindu og ringte politiet

06.42** Etter å ha knust et vindu hos butikken Hobbyhimmelen, ringte mannen politiet og ba om å bli hentet. Det viste seg å være en kjenning av politiet som trolig trengte tak over hodet. For å få denne servicen knuste han et vindu. Politiet venter en anmeldelse fra butikken.

LILLESAND: Skadeverk på bil

12:00: En bileier på Engelshei fikk knust bakruta på bilen sin i løpet av natta. En anmeldelse er ventet i morgen.

MANDAL: Pipebrann

13.25: Pipebrannen i Røyslandsveien ble meldt politiet fra 110-sentralen. Ifølge Brannvesenet Sør, gikk slukkingen greit.

KRISTIANSAND: Innbrudd på Tinnheia

16.20: Patruljen er på vei til stedet etter meldingen om et innbrudd i Kolsbergveien på Tinnheia. Det skal være stjålet datautstyr fra eneboligen, sier operasjonsleder Ingrid Mæhre i agderpolitiet.