KRISTIANSAND: Natt til torsdag 6. juni i år ble en kvinne (26) og en mann (22) holdt innesperret i en leilighet i sentrum av Kristiansand. Bakgrunnen skal ifølge tiltalen ha vært at kvinnen et par dager i forveien angivelig hadde stjålet parfyme som tilhørte en kvinnelig bekjent av en av de tre tiltalte, som er tre kristiansandere i alderen 24 til 29 år.

I leiligheten skal de tre holdt kvinnen og mannen innesperret mot deres vilje i halvannen time. Mannen ble slått gjentatte ganger i ansiktet og på kroppen med et knokejern, og stukket i venstre skulder. Han fikk et kutt på en til to centimeter.

22-åringen fikk, ifølge tiltalen, hendene bundet på ryggen, og ble truet med at fingrende hans skulle bli kuttet av dersom ikke den 26 år gamle kvinnen tilsto å ha stjålet parfyme. Mens 22-åringen ble mishandlet, mener påtalemyndigheten å føre bevis for at kvinnen samtidig ble truet til å betale 100.000 kroner påfølgende dag. Det ble også klippet hårtuster av kvinne, og dette mener påtalemyndigheten hadde karakter av mishandling av 26-åringen.

Den ene av de tre tiltalte er også tiltalt for å ha hatt med seg to kniver og en gasspistol på offentlig sted.