Ingrid Michalsen (30) overtar som nyhetsredaktør etter at Ole Aasmund Brattfjord takket for seg i rollen.

Michalsen har jobbet som journalist i Fædrelandsvennen i fem år, og nå sist i tre måneder i NRK Sørlandet. Hun begynner i stillingen som nyhetsredaktør 1.februar.

— Hun er energisk, digital, og hardtarbeidende. Hun har svært gode skussmål. Hun er en ung tøff kvinne som jeg tror er viktig for Lindesnes, sier Fædrelandsvennens adm.dir Harald Jacobsen.

Vil skape blest

— Jeg har gledet meg til dette. Jeg har god kjennskap til de ulike journalistiske oppgavene, og ser frem til å ta fatt, sier Michalsen.

Hennes mål er å være klart best på nyheter i Mandal og regionen. Michalsen vil arbeide for at sakene skal skape blest i lokalmiljøet.

Hun bor for tiden i Kristiansand. Det vil hun fortsette med, men ser ikke bort fra at hun senere vil flytte til Mandal.

Sjefredaktør uavklart

Adm.dir Harald Jacobsen skulle etter planen også ha presentert avisens nye sjefredaktør. Kandidaten som var tilbudt stillingen, ba i morges om mer betenkningstid.

— Kandidaten er god, og vi er opptatt av at kvaliteten i ansettelsen skal sikres. Det er et kvalitetstegn at han ber om mer betenkningstid, sier Jacobsen.

Fire kandidater har vært inne i siste runde, og en trakk seg i løpet av siste bit i prosessen, ifølge Jacobsen.

Dermed blir det ikke noen offentliggjøring før etter årsskiftet. Dersom den aktuelle kandidaten velger å tiltre stillingen, vil vedkommende være på plass i Lindesnes Avis innen en måned eller to.