**VENNESLA: Skutt med paintball

00.38:** Politiet fikk melding fra ei dame som ble skutt på med paintball, da hun kjørte forbi Frikirka i Øvrebø.

**KRISTIANSAND: Kjøring i påvirket tilstand

00.43:** En båtpatrulje stoppet en 20 år gammel mann fra Kristiansand utenfor Kilden. Mannen kjørte en 16 fots båt med 40 hestekrefter, og ble tatt med til blodprøve. Anmeldes for kjøring i påvirket tilstand.

**ARENDAL: Brann i søppelkasse

01.43:** Politiet fikk melding om brann i en søppelkasse i Blødekjær. Brannen spredde seg ikke, og resulterte i en utbrent søppelkasse.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for promillekjøring

06.05:** Politiet stoppet en kvinnelig sjåfør på Varoddbrua. Kvinnen ble målt til 0,22 i promille og ble tatt med inn til politistasjonen for ny måling.

**KRISTIANSAND: Stjal båt

10.10:** En 14 fots båt med en 4,5 hesters Mercury motor ble meldt stjålet fra Østre Strandgate. Eier vil anmelde tyveriet.

**GRIMSTAD: Ubudne gjester

11.29:** Politiet fikk melding om at det hadde vært ubudne gjester på en adresse på Reddal i Grimstad. Det er uvisst om noe er stjålet. En politipatrulje vil se på saken i løpet av dagen.

**TVEDESTRAND: Stjålet gummibåt

13.00:** Politiet fikk melding om tyveri av Yamaha Quicksilver 310 gummibåt med fem hesters motor. Tyvene skal ha kuttet av tauet og tatt båten.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

13.45:** Det har vært innbrudd i en bil hos Otera service i Setesdalsveien. Forholdet har blitt anmeldt.

**ARENDAL: Brann i bil

14.00:** Det brant i en bil på kystveien ved Kilsund. Det ser ut til å være en teknisk forårsaket brann i motorrommet. Det er alt politiet vet så langt.

**KRISTIANSAND: Tyveri på Kiwi i Markens gate

14.34:** En mann på omkring 30 år fra Kristiansand er pågrepet og innbrakt for tyveri på Kiwi i Markens gate. Han er fra tidligere etterlyst for andre straffbare forhold. Mannen er nå innsatt, og politiet har opprettet en sak.

**ÅMLI: Krattbrann

14.45:** Det oppstod en krattbrann ved Nelaugsvannet i Åmli i forbindelse med bålbrenning ved en lavvo. 200 kvadratmeter ble påtent. Brannvesenet fikk raskt kontroll over brannen.

**KVINESDAL: Mopedulykke

15.40:** En kvinne i slutten av 40-årene fra Eidsvoll skulle kjøre mopeden sin ned en bakke, hvor en bil stod parkert. Veien var smal, og hun kom borti bilen uten å få justert speeden som ble hengende fast. Hun kom borti bilen, og skadet armen.

**KRISTIANSAND: Lagde bråk

20.20:** En mann i begynnelsen av 50-årene ble innbrakt og satt i politiarresten etter bråk på Søm. Mannen skal ha begått skadeverk, knust glass og lagd bråk. Han blir sittende i arresten over natta.

**EVJE OG HORNNES: Brann

20.40:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Full jente

22.45:** En jente (14) var svært full på Høietun-bussen mot byen. En vaktmann på bussen ba om politiets bistand. Politiet fikk etter hvert kontakt med jenta og kunne kjøre henne hjem til hennes mor.