**KRISTIANSAND: Offentlig urinering

00.11:** En mann i slutten av 50-årene ble anmeldt for urinering på offentlig sted. Mannen skal ha tisset i Tollbodgata.

**KRISTIANSAND: Moped funnet

00.15:** En stjålet mopet ble funnet i Holbergsgate. Mopeden ble meldt stjålet 23. april.

**ARENDAL: Mulig ruskjøring

00.17:** En mann i 40-årene ble stoppet i bil. Muligens ruspåvirket. Mannen ble pågrepet og brakt til Arendal politistasjon. Det ble funnet en pose med mindre mengder av det politiet antar var narkotika på mannen.

**SØGNE: Person slått ned

01.07:** I Rådhusveien ble en person slått ned. Knakk muligens nesa. Politiet søkte i området og pågrep gjerningsmannen, som var i slutten av 20-årene.

**FLEKKEFJORD: Stakk fra politiet

01.08:** Les egen sak.

**FARSUND: Slosskamp mellom gjenger

01.19:** På Borhaug oppstod det slosskamp mellom lokale ungdommer og en gjeng skotter inne på et utested. Litt neseblod, ellers ingen spesielle skader. Partene var forsvunnet fra stedet da politiet ankom.

**ARENDAL: Pågrepet for narkotika-bruk

01.31:** To personer ble pågrepet for bruk av narkotika på Langbryggen i Arendal. Begge ble satt i varetekt og anmeldt for forholdet.

**GRIMSTAD: Pågrepet med narkotika

01.52:** I Frivoldveien ble en mann pågrepet for besittelse av mindre mengder narkotika og piller. Forholdet blir anmeldt.

**ARENDAL: Falt i steinrøys

01.53:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Hoppet på taxi

02.05:** En mann i 20-30-årene hoppet på panseret til en taxi. Foreløpig er ingen pågrepet for forholdet.

**ARENDAL: Slosskamp på McDonalds

02.19:** På McDonalds var det slosskamp. En mann ble pågrepet og satt i arresten i Arendal.

**FROLAND: Bilbrann

03.48:** Brann i en Opel Corsa. Bilen var tilnærmet helt utbrent. Ingen personer ble sett i eller i nærheten av bilen. Brannårsaken er ukjent.

**FLEKKEFJORD: Båtbrann

03.53:** På Grønnes i Flekkefjord var det branntilløp i en eldre Draco. Båten lå cirka 20 meter fra land. Lokalt brannvesen tauet båten til land, og konstaterte mindre skader. Den uheldige båteieren ble kjørt hjem av en politipatrulje.

**ARENDAL: Påhengsmotor stjålet

09.26:** En 25 hk Suzuki påhengsmotor er stjålet fra en båt på Alve på Tromøy. Forholdet anmeldes.

**BIRKENES: Innbrudd i hytte

10.21:** Politiet fikk melding om innbrudd og tyveri fra ei hytte på Flatland hyttefelt. Har skjedd i løpet av siste måneden. Et aggregat, en tv og ei motorsag skal være stjålet. Politiet undersøker stedet.

**FROLAND: Truet andre med tapetkniv

11.08:** Politiet pågrep en 21 år gammel mann fra Arendal i Froland. Han har vært truende ovenfor andre med en tapetkniv i hånda. Mannen var også i besittelse av mindre mengder narkotika. Han ble satt i arresten i Arendal.

**FARSUND: Uro på institusjon

12.49:** Politiet blir tilkalt til en ungdomsinstitusjon, der de ansatte ikke klarte å håndtere situasjonen. Politiet snakker med en 16 år gammel gutt, og det hele roer seg.

KRISTIANSAND: Brann på skole

13.03: Les egen sak

**KRISTIANSAND: Kollisjon i tunnel

13.20:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Halvnaken mann

13.01:** Politiet får flere telefoner om en lettkledd mann som virrer rundt i Marvika og hyler og skriker. En 41-åring fra Kristiansand tas med til legevakta for psykiatrisk vurdering.

**KRISTIANSAND:

15.11:** Politiet tilkalles for å snakke med en ung gutt som setter fyr på lyng i området rundt 2. Stampe i Baneheia. Flere voksne har tidligere prøvd å snakke til gutten, uten at han så ut til å bry seg om det.

**VENNESLA: Tente på bensinkanne

15.12:** Politiet får flere meldinger om en mann som oppfører seg rart i Ålefjærveien. Vedkommende tenner blant annet på en bensinkanne. Brannvesenet tilkalles.

VENNESLA: Kaster stein

15.39: En 16 år gammel gutt kaster stein og oppfører seg truende utenfor Rema 1000 på Vikeland. Han treffer en person i hodet, samt flere biler. Gutten blir holdt fast av folk på stedet til politiet ankommer. Gutten ble satt i arresten. Han vil bli anmeldt for skadeverk, og muligens også for legemsfornærmelse.

**KRISTIANSAND: Slåssing

20.01:** To menn, på 25 og 35 år, anmeldes for ordensforstyrrelse etter slåssing.

**RISØR: Grovt tyveri

22.14:** Det meldes om grovt tyveri fra et gårdsbruk.

**FROLAND: Bil stjålet

22.33:** En stjålet Opel Corsa blir funnet utbrent i Froland.