KRISTIANSAND: — Jeg så ikke ansiktet hennes ordentlig før hun satt i bilen, og det var så ille at det nesten ikke gikk an å se at det var et menneske. Det var forferdelig, forteller sjåføren. Mannen som bestilte taxien, ba om å bli hentet ved Statoil i Elvegata.

— Da jeg kom dit, sa han jeg måtte kjøre rundt bygget, vi måtte hente ei dame. Han gikk inn i leiligheten og kom bærende ned igjen med henne. Hun var ved bevissthet, men det ene beinet hang og dinglet, sier sjåføren rystet.

Mannen skal ha fortalt at kvinnen hadde blitt påkjørt og hadde brukket beinet i ei ulykke.

— Jeg ba om å få kjøre henne til legevakten, men mannen sa vi måtte ned til banken. Jeg tenkte det kanskje var fordi han måtte ta ut penger for å betale taxien og legevakta, forteller sjåføren, som ikke ønsker å oppgi navnet sitt.

Da de kom til Nordeas filial i Markensgate ba 42-åringen drosjen vente, men så kom han ut av banken alene og forsvant oppover Markensgate.

— Da tenkte jeg at «her er det noe galt». Rett etterpå dukket politiet opp. Ifølge sjåføren virket mannen rolig.

Bare halvannen time senere pågrep politiet mannen i leiligheten, hvor han hadde vært inne og hentet kvinnen. Ifølge Hilde Almåsstø, jourhavende i Agder politidistrikt, ble den siktede 42-åringen i går fremstilt for varetektsfengsling, med begjæring om fire uker. Mannen er avhørt av politiet.