Mann skamslo kvinne i sentrum

KRISTIANSAND: Like over klokken 23 natt til onsdag fikk politiet melding om at en mann skamslo en kvinne. Voldsutøvelsen skulle ifølge meldingen finne sted i Markens gate ved Lindex. Politiet rykket ut med en patrulje til stedet. Men da politiet ankom hadde partene ordnet opp på stedet.

Dynamittsmell i Søgne

SØGNE: En mann fra Søgne hørte et voldsomt smell like før leggetid tirsdag kveld. Ifølge mannen ristet hele huset av braket som hadde trodde var utløst av en dynamittsalve. Mannen forklarte til politiet at smellet kom fra industriområdet på Lohne.

Da politiet kom til stedet fant de spor av en dynamittsalve som var gått av. Det var ingen personer på stedet. Ingenting var ødelagt som følge av sprengladningen.

Innbrudd i bolig

TVEDESTRAND: Klokken 23.00 fikk politiet melding om at tyver hadde brutt seg inn i en leilighet i Østerskleiv i Tvedestrand. Ifølge melder har tyvene tatt seg inn i boligen ved å knuse et vindu. Det var blodspor på stedet og tyvene hadde rotet kraftig i leiligheten. Politiet har ikke fått oversikt over hva som er stjålet. Det var en venn til huseieren som oppdaget innbruddet.

Fyllekjørte i grøfta

KRISTIANSAND: Like før klokken 01 fikk politiet telefon fra en bilist på Vågsbygdveien som hadde observert en bil i grøfta ved Møvig. Ifølge innringeren satt sjåføren i bilen fortsatt bak rattet og var tydelig beruset. En patrulje fra politiet hentet mannen og kjørte han til legevakten for utvidet blodprøve. 46-åringens førerkort ble beslaglagt.

Tok automattyver på fersk gjerning

KVINESDAL: Innehaveren av Nico mat i Kvinesdal overrasket to tyver ikledd finnlandshette mens de slo løs på spilleautomater med slegge. Ifølge eieren har tyvene slått seg inn i butikken ved å knuse inngangsdøra med slegge. Deretter skal tyvene ha gått løs på spilleautomater i butikken. Tyvene forsvant i en eldre Mercedes stasjonsvogn ca. 80 modell. Bilen ble sist observert av butikkeieren ved Golfbanen i Kvinesdal.

Politiet vil foreta åstedsundersøkelser i løpet av onsdag formiddag.