23-åring dyttet i Pollen

ARENDAL: En 23-åring fra Arendal falt i Pollen ved 02.30-tiden natt til lørdag. Men ifølge politiet tyder opplysinger på at han har fått en hjelpende hånd eller to og rett og slett er blitt dyttet uti. 23-åringen hadde svare strev med å komme seg på land, og klarte til slutt å kare seg oppi en båt, før han ble kjørt til legevakten. Den eller de som skal ha puffet, er ikke pågrepet ennå.

Bestjålet mens han var på kino

VÅGSBYGD: Huseieren kom hjem til knust inngangsdør etter å ha vært på kino. Innbruddet i Solliveien i Vågsbygd ble oppdaget ved 01-tiden natt til lørdag. Det var gjort noe skadeverk i leiligheten, men ettersom mannen er i ferd med å flytte, var ikke de store verdiene stjålet.

Innbrudd hos Netthandelen

SØGNE: Securitas-alarmen gikk hos Netthandelen på Linnegrøvan i Søgne klokken 04.30 natt til lørdag. Da patruljen kom til stedet, var tyvene forduftet. Det er foreløpig uklart hva som er stjålet.

Kjørte med 1,13 i promille

LILLESAND: En mann i slutten av 30-årene ble stoppet i Fagertunveien i Lillesand klokken 04.50 natt til lørdag. For det første hadde han ikke førerkort, for det andre viste utåndingsprøven en alkoholpromille på 1,13. Slått ned ved Luga Grill

KRISTIANSAND: En mann ble slått ned ved Luga Grill i Dronningens gate ved 03.30-tiden natt til lørdag. Da politiet kom til stedet viste det seg at offeret også hadde falt og fått et kutt i hodet, og det ble rekvirert ambulanse. Gjerningspersonene, som skal være av utenlandsk opprinnelse, er foreløpig ikke pågrepet, og politiet mangler godt signalement av dem.

Rygget i tremor skadet

KRISTIANSAND: Familien på fire satte seg i bilen og rygget rett i et tre. Det førte til at mor måtte kjøres i ambulanse til legevakten med nakkesmerter. Uhellet fant sted utenfor Rica Dyreparken Hotel, eller Noas Ark, ved 11-tiden lørdag formiddag. Det foreligger ikke mistanke om promillekjøring