KRISTIANSAND: — Her er det ikke mer igjen, sier midlertidig butikkstyrer Thomas Gjerustad på Meny, og peker på hyllene.

I begynnelsen av forrige uke ble butikken hans på nytt robbet for barberblad.

— Dette er forferdelig irriterende, sier Gjerustad til Fædrelandsvennen.

Lurer de ansatte

Ledelsen i butikken har mistanke om at liknende tyveri har funne sted tidligere.

Gjerutstad mistenker tyvene for å selge tyvegodset videre til markedet i Asia. I butikken står barberartikkelene plassert rett ved kassa. Likevel klarer tyvene å få med seg store mengder uten å betale.

— De legger det først i handlekurven og gjemmer det rundt i butikken. Senere kommer noen andre tilbake og henter varene, og da vet de også å distrahere oss, sier Gjerustad.

Han peker igjen på de tomme hyllene. De er tomt for alle produktene i Gillette Mac-serien. Gjerustad mener det er stjålet for cirka 5000 kroner.

Flere butikker

Rimi Blakstad i Froland har anmeldt et liknende forhold til politiet. Der er det stjålet barberbartikler for 3-4000 kroner. Spar på Konsmo og Kiwi i Amfi senter i Vågsbygd er også robbet for barberartikler.

— Alle våre butikker fra Lillesand til Kristiansand er utsatt for tyveri, sier regionsjef i Kiwi, Sigurd Christoffersen. Kiwi har nå overlatt saken til politiet.

I følge politiet er det for tidlig å si om det er noen sammenheng mellom tyveriene, selv om det er Gillette-produkter gjerningsmennene går etter i alle butikkene.