Innbrudd i elektrobutikk

KRISTIANSAND: Klokken 23:35 melder Securitas at det har vært et innbrudd ved Ergon Elektro i Vågsbygd. Gjerningspersonene har forsøkt å stjele en plasmaskjerm, uten hell. Vedkommende ble trolig skremt av alarmen og har stukket av uten skjermen.

Tatt for tagging

SØGNE: Klokken 23:44 i går kveld ble en 28 år gammel mann pågrepet, siktet for å ha tagget på flere forskjellige plasser i Søgne.

Grovt biltyveri

ARENDAL: En 24-åring ble i går kveld pågrepet, mistenkt for grovt tyveri fra en bil utenfor Sørlandet sykehus Arendal. Politiet meldte om pågripelsen i går kveld klokken 23:51. Stjal alkohol fra container

ARENDAL: Klokken 00:12 i natt fikk politiet melding om en person som rotet rundt i en container ved Ringnes Bryggerier. Da politiet rykket ut, viste det seg at vedkommende hadde stjålet flere kasser Smirnoff Ice fra containeren. Alkoholen ble funnet igjen senere av politiet, men mannen har kommet seg unna.

Slagsmål på utested

KRISTIANSAND: Klokken 01:55 fikk politiet melding om et slagsmål utenfor et av utestedene i Kristiansand. Tre menn mvar involvert i basketaket, og alle ble anmeldt for å ha vært i beruset tilstand på offentlig sted. Mennene var i alder 19, 20 og 24. Innbrudd på skole

GRIMSTAD: Grimstad brannvesen rykket i 06:32-tiden ut til Hollvika Skole i Grimstad, hvor brannalarmen hadde gått av. Da de kom frem viste det seg at noen hadde brutt seg inn i skolen og forsøkt å stjele bl.a. datautstyr. Det var ingen brann på skolen. Datautstyr ble også funnet på utsiden, noe som kan tyde at gjerningspersonene har stukket av uten å få med seg alt.