KRISTIANSAND: Klokken tre natt til onsdag gikk alarmen i Mega på Lumber i Vågsbygd. En øltørst tyv hadde brutt seg inn i lokalet, bare for å stjele et fåtalls ølflasker.

— Det var ikke mye. Bare det en kan bære med seg av sekspakninger i hendene. Det var rett og slett bare full fart inn til ølstanden og ut igjen, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Frank Solaas.

Og tyven var tydeligvis stresset på vei ut av lokalet, for da politiet kom til stedet lå det flere knuste ølflasker i inngangspartiet.

KRISTIANSAND: Klokken 0355 får politiet melding om at en bil står med nødblinken på midt i en sving i begynnelsen av Slettheitoppen. Da politiet kommer til stedet, kan de konstatere at det dreier seg om en sølvfarget BMW X5. Politiet tilkaller hundepatrulje for å søke rundt bilen. Den kommer på et spor og etter kort tid finner de en tydelig beruset mann. Han blir siktet for bilbrusktyveri, bruk av narkotika og kjøring i påvirket tilstand. Bilen var stjålet fra et leasingfirma.

KRISTIANSAND: En psykiatrisk pasient slo seg vrang på Leopold natt til onsdag. Det endte med at han sparket en av stedets gjester i skrittet. Politiet hentet den 30 år gamle kristiansanderen og kjørte han til psykiatrisk avdeling på Sørlandet sykehus Kristiansand. Den fornærmede vil anmelde forholdet.

SØGNE: Det har natt til onsdag vært innbrudd i Rådhuset i Søgne. Et vindu er knust, og diverse datautstyr er stjålet, blant annet flere flatskjermer.