Knekt nese

KRISTIANSAND: En 31 år gammel mann fra Søgne ble ved 0.30-tiden lørdag kjørt til legevakten med knekt nese. Han ble slått ned utenfor utestedet Havana, og vil anmelde gjerningsmannen.

Knuste rute

SØGNE: Nok en gang har det vært innbruddsforsøk ved Oasen Bibelsenter i Søgne. Lørdag kveld ble det knust ei rute i inngangsdøra, men foreløpig er det ikke noe som tyder på at gjerningsmennene har fått med seg verdigjenstander.

Slått ned av to menn

KRISTIANSAND: En 64 år gammel dame ble slått og fratatt veska si ved 3-tiden utenfor Rutebilstasjonen natt til lørdag. Til politiet opplyste hun at det var to menn som slo henne ned. Hun ble kjørt til legevakten med hovent kinn og sprukken leppe, men 64-åringen kunne ikke gi noen gode opplysninger om hvordan de to gjerningsmennene så ut.

Frastjålet to nye biler

KRISTIANSAND: Kristiansanderen ble frastjålet en flunkende ny Audi A6 og en 2002-modell VW Beatle fra hytta si i Randesund natt til lørdag. Politiet har foreløpig ingen spor i saken. Dagen før biltyveriet hadde hytteeieren hatt innbrudd i hytta, og var derfor på å hytta for å rydde opp etter tyvene. Da han skulle ned til bilene lørdag morgen var også de borte. Ifølge politiet ser ikke hytteeieren bort fra at han kan ha hatt liggende et ekstra sett bilnøkler på hytta, og at disse har blitt stjålet i forbindelse med hytteinnbruddet natta i forveien.

Slått ned ved Wergelandsparken

KRISTIANSAND: En 57 år gammel kristiansander ble ved 3-tiden lørdag natt slått ned like ved Wergelandsparken. 57-åringen ble kjørt til legevakten med lettere skader. Gjerningsmannen, som er i 20-årene, er siktet for legemsbeskadigelse.

Bilen tok fyr

GRIMSTAD: Ved 8.40-tiden søndag kjørte en bil med to personer i grøfta like ved Fjæreheia. Personene stakk fra stedet, og klokken 10.15 fikk politiet melding om at bilen stod i full fyr. Bilen var blitt meldt stjålet av eieren sist mandag. Politihund ble satt inn i letingen etter de to, men uten resultat

Ble lagt i respirator

HÆGEBOSTAD: En 22 år gammel mann fra Eiken ble lørdag kveld fraktet til Sørlandet sykehus Kristiansand etter å ha blitt slått ned av en jevngammel sambygding. Mannen ble påført hodeskader og måtte legges i respirator. Han er utenfor livsfare og er nå tatt ut av respiratoren. 22-åringen ble slått ned utenfor et festlokale i bygda, og den berusede gjerningsmannen er siktet for legemsbeskadigelse.

Kjørte mistenkelig

VALLE: Politiet stanset ved 21.30-tiden lørdag en vestlending som kjørte mistenkelig på strekningen mellom Flateland og Valle. 39-åringen kjørte en Honda firehjulstrekker, og ifølge politiet er det mistanke om promillekjøring.

Nakkeskade etter påkjørsel

ARENDAL: En 36 år gammel kvinne og en 43 år gammel mann, ble begge kjørt til sykehus med nakkeskader etter en kollisjon i Vestregate i Arendal lørdag ettermiddag. Kvinnen satt i en bil som stod stille, og ble påkjørt av en bil som kom i stor fart bakfra. Kvinnens bil ble flyttet åtte meter framover som følge av påkjørselen. Den skadede 43-åringen var sjåfør i bilen som kjørte på.

Fryktet dykkerulykke

FARSUND: De tre dykkerkompisene fryktet av kameraten deres hadde fått problemer under vann, og slo full alarm. Sistemann kom nemlig ikke samtidig opp til overflaten da kameratene foretok et dykk under Farøybroa i Farsund. Starten på en leteaksjon ble iverksatt klokken 12.17, og tre brannmenn, et Sea-King-helikopter, politi og sykehus ble alarmert. Like etter kom dykkeren til rette. Det viste seg at han hadde kommet bort fra de andre på grunn av strøm i området, og nådde overflaten et stykke bortenfor de andre dykkerne. Han måtte svømme et stykke langs land før han fikk gitt til kjenne at han var i god behold.

Rolig for politiet

KRISTIANSAND: Selv om det var mye folk på byen fredag kveld og natt til lørdag, betegner politet det som en fredelig og stille natt. Ifølge operasjonsleder ved Agder Politidistrikt, var det en del fyll og bøteleggelser. I tillegg var det enkelte uoverensstemmelser og slagsmål i byen.