Beruset mann i Otra

KRISTIANSAND: En 64 år gammel mann fra Kristiansand var så beruset at han ikke klarte å stige fra båten til brygga ved Elvegata. Mannen fikk seg en dukkert i Otra før noen hjalp han opp. Politiet mistenker mannen for båtkjøring med promille, og har tatt blodprøve av vedkommende.

Tatt med stereoanlegg

KRISTIANSAND: En sivil politipatrulje i Møllevannsveien på Grim kom ved 22-tiden over en 19-åring med hendene fulle av stereoanlegg han ikke kunne gjøre rede for. Politiet har mistanke om at anleggene stammer fra flere bilinnbrudd, og har anmeldt forholdet.

Supporter i slåsskamp

KRISTIANSAND: En 32 år gammel Vålerenga-supporter ble tatt inn på stasjonen etter at han havnet i to slåsskamper ved stadion. Supporteren ble først bortvist fra stadion, men slo til en vakt like etterpå. Han ble satt i fyllearresten over natta.

Campingtyveri

BYGLAND: To personer, en 27 år gammel dame og en 28 år gammel mann fra Kristiansand, ble torsdag kveld tatt for innbrudd i flere campingvogner på Bygland. Politiet beslagla tyvegodset, og personene tas inn til avhør i dag.

Supporter påkjørt

KRISTIANSAND: En Vålerenga-supporter ble påkjørt av en bil etter kampen på stadion. Mannen skulle krysse veien bak en buss, da en vekterbil traff han. Supporteren ble sendt til sjekk på Sørlandet sykehus etter ulykken, men det skal kun være snakk om småskader.

Full på stadion

KRISTIANSAND: En 32 år gammel mann fra Kristiansand opptrådet åpenbart beruset på stadion under cupkampen. Han ble bedt om å fjerne seg fra området, men nektet. Dermed ble det en tur på stasjonen og 3500 kroner i bot, som mannen har vedtatt.

Tyske smuglere

KRISTIANSAND: Like over midnatt stoppet Tollvesenet et tysk ektepar som kom med ferja fra Danmark. Ekteparet hadde 45 liter vin og 2 liter brennevin i bilen, og ble bøtelagt for smuglingen.

Ulykke i tunnel

KRISTIANSAND: En syklist og en bil braket sammen i Hannevika-tunnelen i 05-tiden. Syklisten, en 20 år gammel mann fra Kristiansand ble kjørt til Sørlandet sykehus, men politiet melder at det ikke skal dreie seg om alvorlige skader. Føreren av bilen var en 44 år gammel mann, også han fra Kristiansand.

Tyveri fra butikker

RISØR: I morgentimene fredag fikk politiet melding om at flere butikker i Risør hadde hatt ubudne gjester. En kiosk var blitt frastjålet spilleautomatpenger og tobakk, mens klesbutikken like ved savnet en del tøy.