**RYKENE: Ungdomsfest

23.02:** Politiet må rykke ut til en ungdomsfest i samfunnshuset på Rykene. En person på festen vil ikke etterkomme politiets anmodning, og blir anmeldt. I tillegg er det en ung jente som er blitt for full. Jentas far blir kontaktet, og politiet overlater jenta til ham.

**TVEDESTRAND: Knust rute

23.54:** Politiet får melding om at en person har knust en rute i en leilighet i Tvedestrand. Når politiet ankommer stedet har gjerningsmannen forsvunnet.

**ARENDAL: Knust rute

23.56:** Politiet får melding om at en person har knust en rute på kjøpesenteret Maxis. Når politiet ankommer stedet har gjerningsmannen forsvunnet.

**KRISTIANSAND: Beruset person

00.21:** Politiet får melding om en overstadig beruset person i Elvegata. En patrulje blir sendt ut, og personen blir tatt inn i drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: Drikking på bussen fra Søgne

00.25:** Politiet tar en ung jente som drikker på bussen fra Søgne. Hun blir bøtelagt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Bråkete fest

00.36:** Politiet må rykke ut til en bråkete fest på Vågsbygd. Festen blir avviklet.

**EVJE: Slår vakt

00.42:** Politiet får melding om at to menn bråker på puben i Evje, og at dørvakten skal ha blitt slått til. Før politiet kommer til stedet har de to personene forlatt stedet.

**TVEDESTRAND: Bil stjålet

01.22:** Politiet får melding om at en bil er blitt stjålet i Tvedestrand.

**EVJE: Slåsskamp

01.20** Politiet får melding om slåsskamp på puben i Evje. Situasjonen løser seg uten at politiet trenger å blande seg inn.

**GRIMSTAD: Kaster ketchup på de ansatte

01.48:** Politiet får melding om bråk på Galleriet i Grimstad. En person skal være svært amper og kaster ketchup på betjeningen. I tillegg skal personen også ha slått til en vakt.

**KRISTIANSAND: Bråkete fest

01.52:** Politiet får melding om en bråkete fest ute på Søgne. En politipatrulje blir sendt til stedet, og roer festen ned.

**KRISTIANSAND: Falske kjennetegn

02.00:** En politipatrulje stopper en bil med falske kjennetegn på Lund. De to personene som sitter i bilen blir tatt med inn til politistasjonen og anmeldt for dokumentforfalskning og besittelse av narkotika.

**KRISTIANSAND: Krakilsk gjest

02.06:** Politiet får melding om en krakilsk gjest på Leopold. En patrulje blir sendt til stedet, og gjesten blir tatt med til politistasjonene og satt i arresten.

**RISØR: Puttet i seg for mye stoff

02.15:** Politiet får melding om at en dame har slått seg vrang på en fest i Risør. Det viser seg at hun har tatt litt for mye stoff, og hun blir derfor kjørt til legevakten.

**KRISTIANSAND: Spasertur i tunnel

02.06:** Politiet får melding om at en dame er ute å går i Baneheitunnelen. Hun blir hentet og kjørt hjem.

**KRISTIANSAND: Tisset på Rederiet

02.57:** En politipatrulje kommer over en person som står og tisser på utsiden av Rederiet. Han blir anmeldt for urinering på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Urinering på offentlig sted

03.00:** En politipatrulje kommer over en person som står og tisser på en vegg i Tollbodgaten. Han blir anmeldt for urinering på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

03.19:** Politiet får melding om slagsmål på Havanna. Saken blir ordnet opp i før politiet kommer til stedet.

**KRISTIANSAND: Spaserer på Oddernesbroa

03.31:** Politiet får melding om en person som svinser frem og tilbake i veien på Oddernesbroa. Når politiet kommer til stedet er personene borte.

**KRISTIANSAND: Vanskelige gjester på Harveys

03.49:** Betjeningen på Harveys trenger hjelp med noen vanskelige gjester. En dame og fire menn nekter å følge beskjeden som de får fra politiet, og alle sammen blir brakt inn til politistasjonen.