KRISTIANSAND: Bil kjørte utfor ved Steinslandsbakken

08.10: En bil med en enslig fører kjørte utfor veien på E 39 ved Steinslandsbakken vest for Vigeland. Føreren, en mann fra Kristiansand født i 1940, kom fra utforkjøringen uten alvorlige skader.

MANDAL: Leter etter mann som kjører stjålet bil

08.54: Kunder ved Oasen Hageland i Mandal reagerte på en mann som holdt på med en bil på parkeringsplassen. Mannen skal ha oppført seg rart, og det ble meldt fra til politiet. De sjekket registrertingsnummeret på bilen, og fant ut at det ikke hørte til bilen. Mannen hadde altså satt et stjålet skilt på bilen. Bilen mannen kjørte var også meldt stjålet. Politiet leter nå etter mannen, som de har en sterk mistanke om hvem er.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bedrift

09.00: Enbedrift i Kristiansand sentrum har hatt innbrudd i løpet av natta. Tyvene har knust et vindu for å komme seg inn, og de har fått med seg et mindre pengebeløp i vekslepenger.

ARENDAL: Polsk bil stjålet

10.09: En polskregistrert beige Volkswagen Golf er meldt stjålet fra Nesbakken. Bilen har registreringsnummer KL112HM.

KRISTIANSAND: Mann skjelte ut forbipasserene

11.58: Politiet får melding om at en mann plager forbipasserende i Gyldenløvesgate i Kristiansand. Mannen gapte og skrek til folk, og flere ble skremt av ham. Mannen ble tatt med inn på politistasjonen, og fikk et forelegg på 6000 kroner. Noen timer senere, klokken 14.52, fikk politiet melding om at den samme mannen igjen plaget forbipasserende, denne gangen i Festningsgata. Mannen ble tatt med inn igjen, og politiet vurderer hva de skal gjøre med saken.

GRIMSTAD: Påhengsmotor stjålet

14.08: En sortmalt 30-hesters Mariner påhengsmotor ble stjålet fra en båt ved Reddalskanalen. Motoren har blitt stjålet i løpet av de tre siste ukene.

ARENDAL: Østeuropeere prøvde å stjele varer i store sekker fra butikk

15.00: Betjeningen på en butikk på Stoa i Arendal reagerte på fire østeuropeere som gikk med store sekker inne i butikken. Betjeningen begynte å gå bak personene, og holdt øye med dem. Da så de at de plukket varer ut av sekkene og la fra seg rundt om i butikken. Da butikksjefen prøvde hvorfor de gjorde dette hadde de ikke noe svar. De forlot butikken uten å få med seg noe. Det er nå opp til butikken hva de vil gjøre med forholdet.