LYNGDAL: Kuer på bytur

00.44: — Vi fikk melding om at et titalls kuer gikk i Lyngdal sentrum. Det kom også inn meldinger om at de hadde beveget seg til parkeringsplassen ved Rimi, men der var det stengt, forteller operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

En politipatrulje fant både kuer og eier, og dermed løste situasjonen seg.

KRISTIANSAND: Forsøkte å stikke seg vekk

01.40: Politiet måtte bistå vaktene i Dyreparken med å fjerne fire personer som forsøkte å stikke seg vekk i parken etter at forestillingen med Kaptein Sabeltann var avsluttet. To av personene var under 16 år og ble kjørt hjem av politiet.

VIKELAND: Innbrudd hos Pizzabakeren

02.52: Securitas meldte fra til politiet om at en rute var knust ved Pizzabakeren på Vikeland. Ingen er pågrepet som følge av innbruddet, og det er foreløpig ikke klart om noe er stjålet.

KRISTIANSAND: Innbrudd

03.30: Politiet fikk melding om et innbrudd ved en bedrift i Rigedalen. En blomsterpotte ble kastet gjennom et vindu, men det er ikke klart om noe ble stjålet. Stedet er sikret.

ARENDAL: Nasking

18.05: En mann av utenlandsk opprinnelse napper en 1000-kronersseddel fra kassa på Narvesen i Arendal sentrum. Tyveriet er anmeldt, og tyven er trolig festet på kioskens overvåkningstape.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for ruteknusing

20.04** Politiet fikk melding om ruteknusing til inngangsdøra til en bolig i Urdsvei. Det samme hadde skjedd flere ganger tidligere, og utenfor lå det ølflasker. En 20 år gammel mann fra Kristiansand er mistenkt i saken, og ble også pågrepet og satt i arresten. I tillegg for anmeldelse for ruteknusing, blir han anmeldt for bråk i beruset tilstand.

RISØR/TVEDESTRAND: Villmannskjøring endte i Fianesvingen

**KRISTIANSAND: Liten brann på Lund

20.50** Brannvesenet rykket ut da det brant ved Industrigata 1. - Det var ikke noe særlig til brann. Det var noe plastrør og noe sånt på utsida som brant, sier Bent Nicolaysen, alarmsentraloperatør hos brannvakta i Agder.

GRIMSTAD: Jogger angrepet av rottweiler

ARENDAL: Endte i grøfta etter elg-unnamanøver