**GRIMSTAD: Polakk grisekjørte

12.44:** Utrykningspolitiet stoppet en polskregistrert bil på E18 ved Moholt i Grimstad. Bilen holdt 126,4 km/t i 80-sona. Sjåføren ble fratatt førerkortet.

**MANDAL: Kjørte uten førerkort

12.48:** En 43-åring ble stoppet uten gyldig førerkort i Mandal. Kjøreturen er anmeldt.

**LYNGDAL: Fartskontroll

10.00-14.00:** Utrykningspolitiet holdt fredag en fire timer lang kontroll langs Lenefjorden. 24 forenklede forelegg ble skrevet ut for brudd på 60-sona. Én fører mistet førerkortet sitt etter å ha kjørt med 90 km/t på fartsmåleren.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

13.58:** En bilfører skal ha blitt påkjørt av en lastebil på E39. Sjåføren av lastebilen skal ha stukket fra stedet og fornærmede anmeldte forholdet ved politivakta i Kristiansand. Vest for Vigeland ble lastebilsjåføren stanset og gjort kjent på anklagen.

KRISTIANSAND: Kastet flaske

En person tok seg opp på taket til Kvadraturen videregående skole i Tollbodgata og kastet ei flaske. Politiet har kommet i kontakt med den aktuelle gjerningsmannen.

**ARENDAL: Full mann på bussen

14.48:** Nettbuss måtte søke assistanse fra politiet da en busspassasjer (69) gjorde seg vanskelig på Harebakken. Den berusede personen ble innbrakt til fyllearresten i Arendal.

**VENNESLA: Jente overkjørt

15.30:** Foten til ei jente ble overkjørt to ganger i løpet av få sekunder i Vennesla sentrum. Les mer i egen sak.

**EVJE OG HORNNES: Grovt tyveri

19.03:** En hytteeier meldte fra til politiet om at ubudne gjester har tatt seg til rette på hytta hans i løpet av de siste ukene. Det er usikkert om noe er blitt stjålet.

**KRISTIANSAND: Bar kniv

21.31:** En 23-åring ble innbrakt etter å ha båret kniv uten lovlig grunn i sentrum av Kristiansand. Mannen ble ilagt et forelegg og ble deretter dimittert.

**KRISTIANSAND: Hærverk

21.33:** Ungdommer bedrev hærverk på en telefonautomat ved McDonalds i Markens gate i Kristiansand. Politiet jobbet med saken sent fredag kveld og har muligens en potensiell gjerningsmann i kikkerten.